پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۳۱۶۰۰۲
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار : ۱۸ آذر ۱۳۹۹ - ۱۴:۰۴
به گفته یک جامعه شناس ارتباطات، انسان‌هایی که حیوان آزاری می‌کنند لزوما افرادی نیستند که برای سایر انسان‌ها تهدید باشند، اما با ایجاد علاقه بین فرزندانمان با سایر موجودات زنده و محیط زیست می‌توانیم رفتار‌های اشتباه انسانی را اصلاح کنیم و انسان تکامل یافته‌ای باشیم.
شعار سال: «دکتر محمد علی الستی» گفت: درباره افرادی که به هر نحوی «حیوان آزاری» می‌کنند، دو دیدگاه متفاوت در علوم انسانی وجود دارد.

وی افزود: دیدگاه اول، رویکرد «جانشینی» است. در این رویکرد به این مسئله توجه شده که افرادی که به هر دلیلی به اینگونه اقدامات دست می‌زنند و از این اقدام لذت می‌برند، در فرصت مناسب ممکن است همین اقدامات خشنونت گرایانه را با سایر همنوعان خود انجام دهند و در واقع حیوان آزاری مقدمه‌ای برای آزار انسان هاست.

جامعه شناس ارتباطات اظهار کرد: بدین معنا که این افراد در شرایط‌های متفاوت مستعد اذیت و آزار اعضای خانواده و سایر اطرافیان خود هستند و در حال حاضر از طریق حیوان آزاری خود را تخلیه می‌کنند.

الستی با اشاره به رویکرد دوم گفت: دیدگاه دوم، رویکرد «همنشینی» است. در این رویکرد، سعی شده به تاریخ دقت ویژه‌ای داشته باشد. به این معنا که تکامل رفتاری انسان با سایر موجودات زنده را مورد بررسی و مطالعه قرار داده و نتیجه گرفتند حیوانات بلاگردان انسان‌ها هستند و حیوان آزاری را مانع آزار و اذیت انسان‌ها است.

این استاد دانشگاه ادامه داد: در این دیدگاه  تاکید می‌شود که حیوان آزاری باعث می‌شود سایر انسان‌ها در امان بماند، زیرا افراد حیوان آزار اگر حیوانات را اذیت کنند، دیگر با انسان‌ها کاری ندارند.

جامعه شناس ارتباطات با اشاره به اینکه این رویکرد درباره هر آسیب اجتماعی دیگری قابل بیان است، اظهار کرد: این دو رویکرد تنها درباره حیوان آزاری مصداق ندارد. به عنوان مثال درباره زنان خیابانی نیز این دو رویکرد صدق می‌کند. به این معنا که بر اساس رویکرد اول، مردانی که از زنان خیابانی سواستفاده می‌کنند به خود اجازه می‌دهند به سایر زنان نیز تعرض داشته باشند. همچنین بر اساس رویکرد دوم، وجود زنان خیابانی باعث می‌شود سایر زنان از مزاحمت‌ها در امان باشند.

باید در بررسی پدیده‌ها شرایط را در نظر گرفت

الستی گفت: با یک نگاه تلفیقی می‌توان گفت در طول تاریخ، رفتار‌های انسان‌ها تغییر یافته و به تدریج اصلاح شده  است.

این استاد دانشگاه ادامه داد: بنابراین هر یک از پدیده‌ها را باید در دل تاریخ قضاوت کرد، زیرا پیشرفت انسان‌ها باعث تکامل رفتاری آن‌ها نیز می‌شود.

جامعه شناس ارتباطات اظهار کرد: در نتیجه انسان‌هایی که حیوان آزاری می‌کنند لزوما افرادی نیستند که برای سایر انسان‌ها تهدید باشند، اما با ایجاد علاقه بین فرزندانمان با سایر موجودات زنده و محیط زیست می‌توانیم رفتار‌های اشتباه انسانی را اصلاح کنیم و انسان تکامل یافته‌ای باشیم.

شعار سال، با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از حکیم‌مهر، تاریخ انتشار: ۱۸ آذر ۱۳۹۹، کد خبر: ۶۱۳۱۲، hakimemehr.ir
اخبار مرتبط
خواندنیها و دانستنیها
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۸:۲۸ - ۱۳۹۹/۰۹/۱۸
0
0
برای چی باید این هایی که در ملا عام دست به حیوان ازاری میزنن رو مجازات نکنیم؟
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین