پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۳۱۸۲۸۰
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار : ۰۱ دی ۱۳۹۹ - ۱۶:۴۹
رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی اداره کل دامپزشکی استان قزوین گفت: درج لیبل قرمز برای لاشه دام‌های ماده در کشتارگاه‌ها آغاز شده است و به مرور الزامی خواهد شد.
شعار سال: اداره کل دامپزشکی استان قزوین، «دکتر راول غلامپور اقدمی» اظهار داشت: با عنایت به لزوم آگاه سازی مصرف کننده از بابت نوع گوشت مصرفی و مشخصات بهداشتی آن و در راستای ارتقاء نظارت بهداشتی و اطلاع رسانی و حمایت از مصرف کننده در کشتارگاه‌های استان علاوه بر درج مهر بهداشتی دامپزشکی بر روی لاشه نسبت به درج مشخصات (نوع دام، جنس دام نر و ماده، تاریخ تولید و زمان ماندگاری و آدرس کشتارگاه و کد‌های بهداشتی) روی لیبل الصاقی بر روی ران و سردست لاشه اقدام می‌کند.

وی تصریح کرد: لاشه دام ماده به دلیل سن بالا از نظر کیفیت با گوساله نر تفاوت داشته و قیمت پایین تری دارد که می‌بایست مشتری از آن مطلع باشد لذا به عموم مردم توصیه می‌شود در زمان خرید گوشت قرمز از قصابی‌ها به موارد فوق دقت کافی داشته باشند و در صورت انقضای تاریخ مصرف لاشه و یا دیگر مشکلات بهداشتی نسبت به عدم خرید و اطلاع رسانی به اداره کل دامپزشکی استان قزوین از طریق سامانه پیامکی ۵۰۰۰۱۵۱۲ اقدام کنند.
 
آغاز درج لیبل قرمز برای لاشه دام‌های ماده در کشتارگاه‌ها
گفتنی است مدت زمان مصرف لاشه گوساله در دمای یخچال، ۵ روز و لاشه گوسفندی ۳ روز و در دمای منفی ۱۸ درجه، گوشت منجمد گوساله، یک سال و منجمد گوسفندی ۹ ماه می‌باشد.


شعار سال، با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از حکیم مهر، تاریخ انتشار:۱ دی۱۳۹۹، کدخبر: hakimemehr.ir، ۶۱۶۰۶
اخبار مرتبط
خواندنیها و دانستنیها
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۸:۵۲ - ۱۳۹۹/۱۰/۰۱
0
0
باید هم بزنن الان از این به بعد با اومدت کرونا و بیماری های اگیر دار مهم ترین چیز بهداشت و سلامت مواد غذایی ست
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین
پرطرفدارترین