شعار سال: اداره کل دامپزشکی استان قزوین، «دکتر راول غلامپور اقدمی» اظهار داشت: با عنایت به لزوم آگاه سازی مصرف کننده از بابت نوع گوشت مصرفی و مشخصات بهداشتی آن و در راستای ارتقاء نظارت بهداشتی و اطلاع رسانی و حمایت از مصرف کننده در کشتارگاههای استان علاوه بر درج مهر بهداشتی دامپزشکی بر روی لاشه نسبت به درج مشخصات (نوع دام، جنس دام نر و ماده، تاریخ تولید و زمان ماندگاری و آدرس کشتارگاه و کدهای بهداشتی) روی لیبل الصاقی بر روی ران و سردست لاشه اقدام میکند.
وی تصریح کرد: لاشه دام ماده به دلیل سن بالا از نظر کیفیت با گوساله نر تفاوت داشته و قیمت پایین تری دارد که میبایست مشتری از آن مطلع باشد لذا به عموم مردم توصیه میشود در زمان خرید گوشت قرمز از قصابیها به موارد فوق دقت کافی داشته باشند و در صورت انقضای تاریخ مصرف لاشه و یا دیگر مشکلات بهداشتی نسبت به عدم خرید و اطلاع رسانی به اداره کل دامپزشکی استان قزوین از طریق سامانه پیامکی ۵۰۰۰۱۵۱۲ اقدام کنند.
گفتنی است مدت زمان مصرف لاشه گوساله در دمای یخچال، ۵ روز و لاشه گوسفندی ۳ روز و در دمای منفی ۱۸ درجه، گوشت منجمد گوساله، یک سال و منجمد گوسفندی ۹ ماه میباشد.
شعار سال، با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از حکیم مهر، تاریخ انتشار:۱ دی۱۳۹۹، کدخبر: hakimemehr.ir، ۶۱۶۰۶