پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۳۲۰۳۱۸
تعداد نظرات: ۳ نظر
تاریخ انتشار : ۱۴ دی ۱۳۹۹ - ۰۰:۱۱
مدیر کل بهره برداری معاونت آزاد راه‌های کشور از تمدید مهلت پرداخت عوارض الکترونیکی از ۴۸ ساعت به یک هفته خبر داد.
شعار سال: عباس بیات سرمدی مدیر کل بهره برداری معاونت آزاد راه‌های شرکت ساخت و توسعه زیربنا‌های حمل‌ونقل کشور با بیان اینکه درصد قابل توجهی از مشکلاتی که در حوزه پرداخت عوارض داشتیم حذف شده است، گفت: برخی از این مشکلات باز می‌گردد به زمان کمی که کاربران آزاد راهی داشتند که ظرف ۴۸ ساعت باید عوارض را پرداخت می‌کردند بنابراین زمان تعیین شده در اتاق بانکی ما برای تراکنش‌های موجود در برخی مواقع با مشکل مواجه می‌شد.

او ادامه داد: بنابراین این مشکل برای برخی از کاربران ایجاد می‌شد و البته درصدی که این مشکل را داشتند به گونه‌ای بود که هم از کیف پول آن‌ها پول کسر می‌شد و هم جریمه می‌شدند.

بیات سرمدی اظهار کرد: طبق بررسی‌های انجام شده هم اکنون کاربرانی که این مشکل را داشتند، به زیر ۵ درصد رسیده‌اند و این کاربران با مراجعه به سایت پرداخت عوارض می‌توانند درخواست خود را ثبت کنند و مسئولان این بخش در اولین فرصت به این موضوع رسیدگی می‌کنند.

به گفته مدیر کل بهره برداری معاونت آزاد راه‌ها، کاربران و رانندگانی که مجاز باشند در اولین فرصت جریمه آن‌ها لغو می‌شود.

او تاکید کرد: تمامی دوربین‌های ثبت عوارض به دوربین‌های پلیس راهور متصل هستند و ۹ آزادراه کشور به سامانه الکترونیک اخذ عوارض متصل و دوربین‌های آن‌ها فعال شده و از آن طریق به پلیس راهور کشور متصل شده‌اند.

بیات سرمدی درباره این موضوع که برخی از رانندگان با وجود آنکه عوارض خود را پرداخت می‌کردند، اما باز هم مجدد جریمه می‌شدند، گفت: این موضوع در قالب یک کمیته حقیقت یاب بررسی شده یک جامعه آماری که این مشکل را داشتند را بررسی کردیم و عمده کاربران به دلیل تعللی که در این حوزه داشتند و ظرف ۴۸ ساعت اقدام به پرداخت عوارض نمی‌کردند جریمه می‌شدند.

مدیرکل بهره برداری معاونت آزاد راه‎های کشور تصریح کرد: برای بسیاری از کاربرانی که بعد از ۴۸ عوارض خود را پرداخت کرده‌اند جریمه ارسال شده بود و البته جریمه هم برای عده‌ای ارسال می‌شد که اقدام به خرید خودروی وکالتی کرده بودند؛ بنابراین پیامک به مالک اصلی خودرو ارسال می‌شد و کاربران در جریان جریمه نبودند.

این مقام مسئول گفت: با تشکیل یک کمیته حقیقت یاب، مشکل جامعه آماری را که به اشتباه برای آن‌ها قبض جریمه صادر شده بود، بررسی کردیم.

بیات سرمدی در پایان عنوان کرد: بر این اساس مهلت ۴۸ ساعته پرداخت قبوض کاربران، به ۷ روز افزایش یافته است.

شعار سال، با اندکی تلخیص و اضافات، برگرفته از باشگاه خبرنگاران جوان، تاریخ انتشار:۱۳ دی ۱۳۹۹، کد خبر:۷۶۱۶۲۶۹، www.yjc.ir
اخبار مرتبط
خواندنیها و دانستنیها
انتشار یافته: ۳
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۷:۵۸ - ۱۳۹۹/۱۰/۱۴
0
0
اقا اين عوارض چرا در ايران تمومي نداره من خودم ده ساله دارم تو پرديس عوارض ميدم
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۹:۱۶ - ۱۳۹۹/۱۰/۱۴
0
0
به نظر من بايد يه بازه زماني براي گرفتن عوارض تعيين كنن تا ابد كه نميشه از مردم پول گرفت كه
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۰:۳۲ - ۱۳۹۹/۱۰/۱۴
0
0
عوارض الكترونيكي نميتونه همه گير بشه تو ايران خيلي ها اصلا سواد استفاده شو ندارن
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین
پرطرفدارترین