پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۳۲۳۷۱۰
تاریخ انتشار : ۰۳ بهمن ۱۳۹۹ - ۱۶:۱۶
روزنامه تایمز انگلیس خبر داد ژاپن به این نتیجه رسیده است که مسابقات المپیک را لغو کند و تمرکزش را روی گرفتن میزبانی این بازی‌ها در سال ۲۰۳۲ بگذارد.
شعار سال: روزنامه تایمز انگلیس در گزارشی مدعی شد حاکمان کشور ژاپن به طور خصوصی به این نتیجه رسیده‌اند که بازی‌های المپیک به دلیل شیوع ویروس کرونا باید لغو شود و تمرکز آن‌ها برای گرفتن نخستین میزبانی در دسترس یعنی المپیک ۲۰۳۲ است.

این خبر به نقل از یکی از اعضای ائتلاف حاکم ژاپن که نامش عنوان نشده، در روزنامه تایمز منتشر شده است.

ژاپن نسبت به دیگر کشور‌های پیشرفته کمتر تحت تاثیر شیوع ویروس کرونا قرار گرفته است، اما افزایش اخیر موارد مبتلا به کرونا این کشور را به بستن مرز‌های خود روی افراد خارجی و اعلام وضعیت اضطراری در توکیو و دیگر شهر‌ها تحریک کرده است. نظرسنجی‌ها نشان می‌دهد ۸۰ درصد مردم ژاپن نمی‌خواهند بازی‌های المپیک در تابستان برگزار شود، زیرا نگرانی از هجوم ورزشکاران برای گسترش ویروس بیشتر است.

این منبع آگاه به روزنامه تایمز گفت: «هیچکس نمی‌خواهد اولین نفری باشد که این خبر را اعلام می‌کند، اما اتفاق نظر بر این است که انجام آن (المپیک) بسیار دشوار است. شخصاً فکر نمی‌کنم این بازی‌ها برگزار شود.»

سازمان دهندگان و دولت ژاپن قبلاً قول داده بودند که مقدمات بازی‌ها را که قرار است در ۲۳ جولای آغاز شود، ادامه دهند.

نخست وزیر «یوشی‌هیده سوگا» این هفته گفت که این رویداد نمایشی «امید و شجاعت را به جهان می‌آورد.»

«توماس باخ» رئیس کمیته بین المللی المپیک هم روز پنجشنبه در مصاحبه با Kyodo News بار دیگر بر تعهد خود به برگزاری بازی‌ها در سال جاری تأکید کرد: «ما در این لحظه هیچ دلیلی نداریم که باور کنیم بازی‌های المپیک توکیو در ۲۳ جولای در ورزشگاه المپیک توکیو افتتاح نمی‌شود.»

شعار سال، با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از خبرگزاری مهر، تاریخ انتشار ۳ بهمن ۱۳۹۹، کد خبر: ۵۱۲۷۷۵۶، www.mehrnews.com.
اخبار مرتبط
خواندنیها و دانستنیها
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین