یکی از انتقاداتی که بعضا بر برخی از نیروهای امنیتی وارد میشود، لحن و شیوه صحبت کردن غیر متعارف آنهاست (با پذیرش اصل مخفی بودن هویت امنیتی و گمانه زنی و حدس در خصوص وابستگی یک نیرو به تشکیلات امنیتی خاص). شیوه بیان آنها عموما با نوعی صحبت از بالا به پائین، توجیه گری، رفع مسئولیت از خود و دیگر مقصر پنداری و ...، همراه است. شاید این شیوه بیان را بنوعی بتوان به حوزه فعالیتی افراد مرتبط دانست، اما آنچه که مسلم است، اثرات تخریبی میان و بلند مدت ان در جامعه حتمی بوده و با تکرار، سبب ایجاد اثر آیینهای در جامعه میگردد. رفتار فراگیری که مسلما بر سرمایه اجتماعی و شیوه تعاملات بینا فردی در جامعه لطمه خواهد زد.
شعار سال:ورای اینکه این تصور وزیر، یک تصور فراگیر در افکار عمومی بوده یا نوعی مباحث رد و بدل شده درون تشکیلاتی است . همچنین ، ورای تائید یا عدم تائید ضرورت بیان چنین مطالبی از رسانه ملی ، صحبتهای عجیب وزیر اطلاعات در دفاع از شخص خودش و پاسخ کوچهبازاری به منتقدان ، باعث ایجاد سوالات عدیده ای در اذهان شده است.
یادمان نرود که در گام دوم انقلاب ، ضرورت بازساخت در سه نیروی قضایی ، امنیتی و نظامی ، یک ترجیح برای حاکمیت فرض نشده و نوعی الزام است.
اختصاصی پایگاه تحلیلی- خبری شعار سال