پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۳۳۰۶۸۱
تاریخ انتشار : ۱۱ اسفند ۱۳۹۹ - ۱۹:۳۵
رییس دانشگاه علوم پزشکی اهواز گفت: شرط تردد هوایی مسافران از خوزستان انجام تست سریع تشخیص کروناست که انجام آن هم کاملا رایگان است.
شعار سال: در یک برنامه تلویزیونی در صدا و سیمای خوزستان اظهار داشت: برای اینکه ویروس به سایر نقاط کشور منتشر نشود مصوب شده افرادی که از طریق پرواز، قصد خروج از استان را دارند باید ۲۴ تا ۴۸ ساعت قبل از سفر به مراکز بهداشتی ما مراجعه کرده و تست سریع انجام دهند و هیچ الزامی به انجام تست pcr نیست.

وی افزود: اگر فردی علائم بیماری را داشت یا همکاران ما در فرودگاه تشخیص دادند که او حتما باید تست pcr انجام دهد، هیچ الزامی به پرداخت هزینه سه میلیون ریالی نخواهد داشت، این افراد می‌توانند به مراکز بهداشتی مراجعه کرده و با ارائه نسخه پزشک تست pcr انجام دهند.

رییس دانشگاه علوم پزشکی اهواز گفت: ۶۲ مرکز منتخب بهداشتی در استان تست سریع انجام می‌دهند همچنین ۱۱ مرکز منتخب در اهواز به مردم خدمات ارائه می‌دهند.
 
مراجعه به بیمارستان‌های استان

وی افزود: بار مراجعه به بیمارستان‌های استان مخصوصا در شهر‌های اهواز، ماهشهر، دشت آزادگان، شوشتر و دزفول در روز‌های اخیر زیادتر شده تا حدی که بیمارستان‌های ما تحت فشار هستند.

ابول نژادیان گفت: خوشبختانه پروتکل‌های بهداشتی در یک هفته اخیر از سوی مردم، سازمان‌ها و ادارات بیشتر و بهتر انجام می‌شود، اما برای کنترل این بیماری نیاز به همراهی و همکاری بیشتری از سوی مردم داریم.

وی با بیان اینکه ۲۵ درصد موارد ابتلا به بیماری در خانواده‌ها اتفاق می‌افتد افزود: خیلی از مردم تصور می‌کنند ضعف یا بی‌حالی صرفا یک سرماخوردگی ساده است لذا از مردم خواهش می‌کنیم که در این شرایط هر نوع علائمی را کرونا بدانند مگر خلاف آن ثابت شود. در حال حاضر ۱۱ شهرستان استان در وضعیت قرمز و هشت شهرستان نارنجی شیوع کرونا هستند.


شعار سال، با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از ایرنا، تاریخ انتشار: ۱۱ اسفند ۱۳۹۹، کد خبر: ۸۴۲۴۶۶۹۶، irna.ir
اخبار مرتبط
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین