شعار سال: علی بهرامی مدیر آموزش و پرورش شهرستان سیریک افزود: این جشنواره با هدف شور و بانشاط ترویج تغذیه و غذای سالم با محوریت غذاهای سنتی و محلی برگزار شد.
وی اظهار کرد: در این جشنواره غذاهایی مانند آش، قلیه ماهی با ماهی، چلو مرغ، سبزی پلو، لوبیا پلو، پلو ماهی، انواع دسرها و سالاد، کوکو، ته چین، خورشت، ماهی برشته ، میگو، استامبولی ، هواری ، انواع نان های محلی و هلواهایی محلی برپا شد.
بهرامی اضافه کرد: در پایان جشنواره به دانش آموزانی که بهترین غذاها را از نظر ارزش غذایی پخت کرده بودند جوایزی اهداء شد.
با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از خبرگزاری سایت خبری تحلیلی سیریک، تاریخ انتشار 3 آبان 95 ، کد مطلب: 39354: www.azini.ir