شعارسال:روزنامه کیهان با عباراتی تند به روزنامه جمهوری اسلامی حمله کرد و آن را روزنامهای خواند که نان جمهوری اسلامی و مردمش را میخورد، اما در این سالها در خدمت توجیه سوءمدیریت اشرافی غربگرا قرار داشته است.
کیهان سپس از اینکه روزنامه جمهوری اسلامی نام «جناح اصولگرا» را برای رئیسی و حامیانش انتخاب کرده برآشفته شده و آن را عنوانی تحریفآمیز خوانده و نوشته است: آقای رئیسی در قوه قضائیه با فساد دانهدرشتهای هر دو جناح برخورد کرد.

کیهان ادامه داد: روزنامه مورد بحث در کنار بسیاری از نشریات همسو، به
عنوان جادهصافکن طیف مدعی اصلاحات و اعتدال عمل میکرد و سرگرم مأیوسسازی مردم ایران بود و اجازه ندارد از طرف مردم رایدهنده حرف بزند. یا شورای نگهبان و نهادهای نظامی را به «یک جناح» نسبت دهد؛ مگر اینکه نهادهای مختلف انقلابی را یک جناح در نظر بگیرد و خودش را ذیل
جناح ضدانقلاب تعریف کرده باشد!
شعار سال، با اندکی تلخیص و اضافات بر گرفته ازسایت انتخاب، تاریخ انتشار ۱ تیر ۱۴۰۰، کد خبر: ۶۲۴۱۳۶، www.entekhab.ir
از آنجا که این روزها براندازان و سلطنت طلبان نیز مردم ایران را متهم به نمک نشناسی می کنند که نان و نمک پهلوی را خورده اند و نمکدان را شکسته اند، لطفا یکی پیدا شود به این آقا بگوید که "مردم یک کشور صاحبان اصلی ثروت ملی و سرمایه های آن هستند" و نظام هر چه که باشد، امانتدار ثروت ملی مردم است و اگر هم این امانتدار از ثروت ملی مردم هر کجا هزینه می کند، فرض بر این است که با تصمیم نمایندگان ملت و از طریق رای مجلس که "راس امور است" خواست مردم را محقق می کند.
یکی به این آقا ، حالی کند که "مردم برای نانی که می خورند، شرافتمندانه کار می کنند و عرق می ریزند" مخصوصا اگر این کار شرافتمندانه در راستای توسعه علم و آگاهی و فرهنگ باشد، بنابراین به کسی که برخلاف ایشان کلمه نمی فروشد، نمی شود گفت که "نان کسی را می خورند". نان هیچ کس را، که اگر نان کلمه فروشی و تحلیل فروشی را هم خورده باشند، در واقع نان بیت المال و خزانه ثروت ملی را خورده اند.
به این آقا می شود اکیدا و قویا توصیه کرد که بد نیست یک بار نان راستی و درستی و زحمتکشی بخورد که مزه نان زحمت کشیده خوردن را بفهمد و دیگر تصور نکند مردم نان "کسی" را می خورند.
...