پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۳۷۹۳۷
تاریخ انتشار : ۰۳ آذر ۱۳۹۵ - ۱۹:۴۸
دفتر سعید جلیلی اعلام کرد: سخنرانی ها و برنامه های وی در شهرستان ها و دانشگاه ها طبق برنامه ریزی قبلی برگزار شده است.

شعارسال: طبق اعلام دفتر سعید جلیلی در تاریخ اول آذر ۹۵ درباره سخنرانی‌های ایشان در شهرستان‌ها و دانشگاه‌ها، به جز برنامه سخنرانی دی ماه ۱۳۹۲ در دانشگاه آزاد بجنورد، سایر برنامه‌ها طبق برنامه‌ریزی قبلی برگزار شده است.

این درحالی است که برخی رسانه‌ها، در پی اعتراض علی مطهری به لغو سخنرانی خود در مشهد به دستور دادستانی و انتشار نامه وی خطاب به رئیس‌جمهوری برای رسیدگی به این مسئله و لغو سخنرانی صادق زیباکلام در دانشگاه آزاد قزوین به دستور دادستانی این شهر، با انتشار لیستی مدعی شدند از آغاز فعالیت دولت یازدهم تاکنون سخنرانی بسیاری از چهره ها و فعالان سیاسی اصولگرا لغو شده است. علاوه بر سخنرانی لغو شده جلیلی در دانشگاه آزاد بجنورد، سخنرانی وی در دانشگاه پیام نور اصفهان-فروردین 93 و دانشگاه لرستان - اردیبهشت 94 نیز در این لیست قرار گرفته اند.

با اندکی اضافات و تلخیص برگرفته از خبرگزاری آنا، تاریخ انتشار: 2آذر1395، کدخبر: 161564: www.ana.ir


اخبار مرتبط
خواندنیها-دانستنیها
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین