پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۳۸۱۴۷۲
تاریخ انتشار : ۰۲ مرداد ۱۴۰۱ - ۲۲:۰۰
خبرگزاری مهر با انعکاس خبر نارضایتی واردکنندگان مرغ منجمد از عملکرد شرکت پشتیبانی امور دام، پرده از یک چشم بندی احتمالی برداشته است. بر طبق این خبر، هزینه تمام شده مرغ منجمد ۱۶ هزار تومان بوده و از اختلاف قیمت چهار برابری با مرغ تازه ۶۰ تومانی در بازار برخوردار است. سوال پیش می‌آید که اگر کارتن و پوشش را عوض کنند و مرغ منجمد را به اسم مرغ تازه بفروشند، کدام ناظر پیگیر ماجراست؟ چرا صنایع غذایی و رستوران‌ها باید از مرغ ۱۶ هزار تومانی استفاده کنند و به اسم ۶۰ هزار تومانی پای مردم حساب شود؟ اگر شهروندی بخواهد خودش مرغ ۱۶ هزار تومانی وارد کند، آیا مجاز است؟ چطور در یک کشور با اقتصاد لیبرال می‌توان مرغ را کیلویی نیم دلار تولید کرد و در ایران با قیمت حدودا دو دلار باید تولید شود؟ آقای ساداتی نژاد یا شرکت پشتیبانی امور دام توضیحی ندارند؟ سازمان محترم بازرسی کل کشور چی؟
شعار سال: افشای خبر نارضایتی دبیر انجمن تامین کنندگان فرآورده‌های خام دامی در خصوص قیمت گذاری مرغ منجمد وارداتی، باعث ایجاد زلزله‌ای در بخش کشاورزی شده است. احمد شاد بیان داشته که از فروردین ماه سال ۱۴۰۰ که واردات مرغ منجمد در دستور کار قرار گرفت حدود ۱۷۰-۱۸۰ هزار تن مرغ منجمد از کشور‌های ترکیه و برزیل تخصیص و تامین ارز شده و بخش عمده آن وارد کشور شده است، اما متاسفانه به رغم پیگیری‌های فراوان، واردکنندگان از روند قیمت گذاری و همچنین نحوه پرداخت بهای کالای تحویلی به توسط شرکت پشتیبانی امور دام ناراضی هستند. گران بودن عوارض وزارت راه برای کامیون‌های خارجی، هزینه‌های مربوط به ذبح شرعی، هزینه‌های حمل محموله‌ها برای آزمایش به استان‌های دیگر (به دلیل نبود آزمایشگاه‌های مناسب در مرز بازرگان)، افزایش هزینه‌های انتقال ارز با توجه به ارز تخصیصی و عدم گنجایش سردخانه‌های شرکت پشتیبانی امور دام برای این حجم از واردات مرغ باعث شده قیمت تمام شده مرغ منجمد وارداتی حدود ۱۶ هزار تومان باشد و ....
حال افشای این قیمت‌ها باید ایجاد شائبه‌ها و سوالاتی چند در افکار عمومی شده که ضروری است با قید فوریت بدان پاسخ داده شود. بر طبق این خبر، هزینه تمام شده مرغ منجمد ۱۶ هزار تومان بوده و از اختلاف قیمت چهار برابری با مرغ تازه ۶۰ تومانی در بازار برخوردار است. سوال پیش می‌آید که اگر کارتن و پوشش را عوض کنند و مرغ منجمد را به اسم مرغ تازه بفروشند، کدام نهاد ناظر، پیگیر ماجراست؟ چرا صنایع غذایی و رستوران‌ها باید از مرغ ۱۶ هزار تومانی استفاده کنند و به اسم ۶۰ هزار تومانی پای مردم حساب شود؟ اگر شهروندی بخواهد خودش مرغ ۱۶ هزار تومانی وارد کند، آیا مجاز است؟ چطور در یک کشور با اقتصاد لیبرال (نظیر ترکیه و برزیل) می‌توان مرغ را کیلویی نیم دلار تولید کرد و در ایران با قیمت حدودا دو دلار باید تولید شود؟ آقای ساداتی نژاد یا شرکت پشتیبانی امور دام توضیحی ندارند؟ سازمان محترم بازرسی کل کشور چی؟

اختصاصی پایگاه تحلیلی شعار سال، برگرفته از منابع گوناگون
اخبار مرتبط
خواندنیها و دانستنیها
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین