پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۳۸۴۵۲
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار : ۰۷ آذر ۱۳۹۵ - ۰۸:۴۴
سخنگوی کمیسیون امنیت ملی مجلس خواستار رسیدگی جدی وزارت امورخارجه ایران به موضوع حادثه تروریستی حله عراق شد.

شعارسال: سیدحسین نقوی‌حسینی سخنگوی کمیسیون امنیت ملی مجلس شورای اسلامی ضمن محکوم کردن حادثه تروریستی حله عراق و به شهادت رسیدن تعدای از زائران ایرانی، خواستار رسیدگی جدی و قاطعانه وزارت امور خارجه ایران و مسئولان عراقی به این حادثه برای جلوگیری از تکرار چنین وقایعی شد.

وی بابیان اینکه مراسم اربعین امسال با حضور 20 میلیون نفر از عاشقان مکتب حسینی با شکوه خاصی برگزار شد، اظهارکرد:تامین امنیت این حرکت بزرگ تاریخی یک موفقیت بزرگ بود و این موفقیت برای بسیاری از کشورها قابل تحمل نیست و تلاش می‌کنند با حرکتهای تروریستی شکوه و عظمت این حرکت بزرگ را زیر سوال ببرند.

وی با اشاره به فاجعه منا و ناتوانی کشور عربستان در مدیریت این حادثه،خاطر نشان کرد: کشور عربستان با تمام ادعایی که در برگزاری مراسم حج دارد توان مدیریت این مراسم را ندارد و فجایعی مانند آنچه در منا رخ داد را به بار می‌‌آورد، اما در راهپیمایی ار بعین حسینی شاهد آن هستیم که امکانات کامل مسافرتی و اقامتی برای بیش از 20 میلیون زائر از نقاط مختلف جهان بدون کوچکترین مشکلی فراهم و این مراسم در امنیت کامل برگزار می‌شود.

با اندکی اضافات و تلخیص برگرفته از خبرگزاری تسنیم ، تاریخ انتشار خبر 6 آذر 1395، کدمطلب: 1250705 ،www.tasnimnews.com
اخبار مرتبط
خواندنیها-دانستنیها
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Romania
۱۱:۵۱ - ۱۳۹۶/۱۲/۱۸
0
0
هیچکاری نمی کنن اونا خودشون با تروریستان
ن.ف83
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین