پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۳۹۲۶۱۵
تاریخ انتشار : ۰۸ آبان ۱۴۰۲ - ۰۶:۵۲
سردار حسین رحیمی؛ رئیس پلیس امنیت اقتصادی فراجا در پاسخ به سؤالی مبنی بر اینکه خودروهای لوکس قاچاق چگونه به شهرها می‌رسند، اظهار کرد: خودروهای لوکس قاچاق به‌وسیله کشتی‌ها به خورها آورده می‌شوند و در آنجا بارگیری می‌شوند و اکثراً شبانه به مقاصد شهرها از جاده‌های فرعی حرکت می‌کنند. وی افزود: اغلب این خودروها "پورشه"، "بنز"، "لندکروز" و... هستند که به‌صورت قاچاق وارد کشور می‌شوند. افکار عمومی از سردار رحیمی عزیز می پرسند که چرا شناسنامه بیمه و تصادفات خودرو راه اندازی نمی شود( با وجود ادعاهای مکرر در خصوص آماده بودن سیستم)؟ چرا سردار از خرید خودروهای تصادفی نمی گوید؟ چرا سردار از ضعف امنیت پلاک های موجود و امکان کپی سازی از روی پلاک حرف نمی زند؟ منتظر دریافت توضیحات و انعکاس آن هستیم.

شعارسال: سردار حسین رحیمی؛ رئیس پلیس امنیت اقتصادی فراجا در پاسخ به سؤالی مبنی بر اینکه خودرو‌های لوکس قاچاق چگونه به شهر‌ها می‌رسند، اظهار کرد: خودرو‌های لوکس قاچاق به‌وسیله کشتی‌ها به خور‌ها آورده می‌شوند و در آنجا بارگیری می‌شوند و اکثراً شبانه به مقاصد شهر‌ها از جاده‌های فرعی حرکت می‌کنند.

شگرد عجیب قاچاقچیان برای پلاک‌کردن خودروهای لوکس قاچاق + چرا سردار از خرید پلاک تصادفی و پلاک کپی نمی گوید؟

وی افزود: اغلب این خودرو‌ها "پورشه"، "بنز"، "لندکروز" و... هستند که به‌صورت قاچاق وارد کشور می‌شوند.

رئیس پلیس امنیت اقتصادی فراجا در پاسخ به سؤالی مبنی بر اینکه این خودرو‌ها چگونه پلاک می‌شوند و در شهر تردد می‌کنند، تصریح کرد: این خودرو‌ها به‌صورت قانونی پلاک نمی‌شوند چراکه فاقد مدارک قانونی هستند.

رحیمی با بیان اینکه برخی از افراد با روش‌های غیرقانونی، پلاک‌هایی برای این خودرو‌ها تهیه می‌کنند، گفت: به‌عنوان مثال یک بنز قدیمی در زمان‌های قدیم به‌صورت رسمی توانسته است از پلیس راهنمایی و رانندگی پلاک دریافت کند چرا که آن زمان آن مدل ماشین قانونی وارد کشور شده بود و برای پلاک کردن مشکلی نداشت.

وی ادامه داد: حال این افراد، پلاک را از روی آن مدل بنز قدیمی باز می‌کنند و به‌روی یک بنز جدید که به‌صورت غیرقانونی وارد کشور شده است، نصب می‌کنند.

سردار رحیمی بیان کرد: اخیراً مأموران پلیس امنیت اقتصادی باندی را شناسایی کردند که این نوع پلاک‌ها را خرید و فروش می‌کنند یا حتی اجاره می‌دهند.

وی خاطرنشان کرد: این افراد، درآمد بالایی از این نوع معاملات دارند و در برخی مواقع تنها با خرید و فروش این پلاک‌ها، پول خرید یک خودروی بنز را به دست می‌آورند.

رئیس پلیس امنیت اقتصادی فراجا در پایان گفت: از ابتدای سال تاکنون آمار کشف خودرو‌های لوکس قاچاق نسبت به سال قبل ۴۷ درصد افزایش داشته است.

شعارسال با اندکی اضافات و تلخیص برگرفته از سایت دیده بان ایران، تاریخ انتشار: 7آبان1402، کدخبر: 168040، www.didbaniran.ir

اخبار مرتبط
خواندنیها و دانستنیها
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین
پرطرفدارترین