رئیس صنعت، معدن و تجارت کهگیلویه و بویراحمد با بیان اینکه دو تفاهم نامه دیگر با سازمان زمین شناسی و اکتشافات معدنی کشور منعقد شده است، خاطرنشان کرد: به روز آوری مطالعات فسفات و انجام مجدد فرآوری این ماده معدنی بر اساس آخرین دستاوردهای علمی و همچنین مطالعات اکتشافی عناصر فلزی مهم و پایه در پهنه اکتشافی به مساحت 570 کیلومتر مربع در شهرستان بویراحمد طی این دو تفاهم نامه انجام خواهد شد.
وی با بیان اینکه از ابتدای سالجاری دو فقره پروانه بهره برداری معدنی در سطح استان صادر شده است، تصریح کرد: این پروانه های صادر شده با سرمایه گذاری 30 میلیارد ریالی 13 فرصت شغلی ایجاد کرده است. در همین مدت 4 فقره گواهینامه کشف با هزینه عملیاتی اکتشافی یک میلیارد و 900 میلیون ریال و ذخیره قطعی 8 میلیون تن مواد معدنی و همچنین یک فقره پروانه اکتشاف معدنی توسط این سازمان صادر شده است.
رئیس صنعت، معدن و تجارت کهگیلویه و بویراحمد عنوان کرد: استخراج واقعی مواد معدنی در استان کهگیلویه و بویراحمد 900 هزار تن است که با آغاز فعالیت استخراجی از معدن سیمان مارگون به بیش از 2 میلیون تن خواهد رسید.
وی با اشاره به اینکه توجه ویژه به معدن و اکتشافات معدنی از اولویت های سازمان صنعت، معدن و تجارت است بیان کرد: معادن استان کهگیلویه و بویراحمد از نوع رسوبی در کشور است هرچند تاکنون سرمایه گذاری مناسب در آن انجام نشده است و امیدواریم در آینده نه چندان دور به رونق این بخش کمک کنیم.
دیودیده با بیان اینکه صنعت و معدن با تمام توان از حضور سرمایهگذاران برای سرمایهگذاری در معادن کهگیلویه و بویراحمد حمایت میکند، اضافه کرد: حمایت از سرمایهگذاران در این بخش از اولویتهای کاری سازمان صنعت، معدن و تجارت کهگیلویه و بویراحمد است.
با اندکی تلخیص و اضافات، برگرفته از خبرگزاری ایسنا، تاریخ انتشار: 16 دی 1395، کد مطلب: 95101610292، www.isna.ir