پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۴۹۳۰
تاریخ انتشار : ۱۵ آذر ۱۳۹۴ - ۱۱:۳۶
رئیس گروه پیش‌بینی هواشناسی مازندران با بیان اینکه کماکان هوای مازندران سرد خواهد بود، گفت: روزهای شنبه و یک‌شنبه موقتا از میزان بارندگی‌ها کاسته شده و مجددا با تقویت سامانه بارشی از یک‌شنبه شب شاهد بارندگی در سطح استان هستیم.

شعار سال : احمد اسدی : پیرو اطلاعیه و اخطاریه اداره‌کل هواشناسی مازندران از پنجشنبه شب با ورود سامانه بارشی شاهد بارندگی، کاهش دما و وزش باد شدید در سطح استان بودیم که بیشترین وزش باد مربوط به رامسر 115، نوشهر و آمل 94، قائم‌شهر 90، دشت‌ناز و پل‌سفید 76، گلوگاه و آلاشت 72 و ساری 68 کیلومتر بر ساعت گزارش شد.

وی با اشاره به اینکه بیشترین میزان بارندگی تا ساعت 9:30 صبح روز جمعه مربوط به بندر امیرآباد 17، بابلسر و دشت‌ناز 13 و نوشهر 10 بوده است، افزود: بیشترین ارتفاع برف نیز طی این مدت از آلاشت سه، کجور دو و سیاه‌بیشه یک سانتی‌متر گزارش شد.

اسدی با بیان اینکه پیش‌بینی ما این است این بارش‌ها تا شنبه در سطح استان ادامه داشته باشد، اضافه کرد: روزهای شنبه و یک‌شنبه موقتا از میزان بارندگی‌ها کاسته شده و مجددا با تقویت سامانه بارشی از یک‌شنبه شب به‌ویژه روز دوشنبه شاهد بارندگی در سطح استان هستیم و همچنین بر شدت بارش‌ها افزوده می‌شود.

وی به آب‌گرفتگی معابر عمومی و بالا آمدن سطح آب رودخانه‌ها و مسیل‌ها طی این مدت در سطح استان اشاره کرد و افزود: بارش در ارتفاعات به صورت برف است.

رئیس گروه پیش‌بینی هواشناسی مازندران یادآور شد: همچنین وضعیت دریای خزر در این مدت مواج و طوفانی بوده و برای شناورهای صید و صیادی مناسب نیست.

اسدی با اعلام اینکه کماکان هوای مازندران سرد است، اظهار داشت: با توجه به نقشه‌های امروز هواشناسی از روزهای پایانی هفته آینده انتظار داریم جوی نسبتا پایدار را در سطح استان شاهد باشیم.

با اندکی اضافات و تلخیص برگرفته از خبرگزاری فارس، تاریخ نشرخبر : 13 آذر 1394 کد مطلب : 13940913000094 www.farsnews.com

اخبار مرتبط
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین