پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۸۳۷۲۱
تاریخ انتشار : ۱۱ مهر ۱۳۹۶ - ۰۹:۴۵
مدیرکل هواشناسی مازندران با اشاره به طوفانی و مواج بودن دریای استان، گفت: فعالیت‌های صیادی در دریای مازندران ممنوع شد.

شعار سال: محمدرضا رضوی با تاکید بر اینکه صیادان کیلکا و ماهیان خاویاری در مازندران دریا را ترک کننداظهار داشت: دریا از بامداد دوشنبه تا چهارشنبه طوفانی و مواج خواهد بود.

وی افزود: صیادان پَره نیز برای روزهای دوشنبه تا چهارشنبه از فعالیت صیادی خودداری کنند.

رضوی بیان کرد: برای عصر امروز دوشنبه تا بامداد سه شنبه پیش بینی می‌شود که بیشینه سرعت وزش باد در فراساحل حتی از 30 متر بر ثانیه (110 کیلومتر بر ساعت) تجاوز کند و در نزدیک سواحل تا 25 متر بر ثانیه (90 کیلومتر بر ساعت) برسد.

وی افزود: بیشینه ارتفاع موج در فراساحل استان تا 4.5 متر و در مناطق نزدیک به ساحل استان تا 3.5 متر مورد انتظار است.

مدیرکل هواشناسی مازندران به صیادان کیلکا و ماهیان خاویاری در مازندران توصیه کرد: دریا از بامداد دوشنبه تا چهارشنبه طوفانی و موّاج خواهد بود.

وی گفت: از لحاظ دریانوردی و کشتیرانی نیز با توجه به شدت بالای سامانه توصیه می‌شود از هرگونه تردد جلوگیری کنند.

شعار سال، با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از خبرگزاری تسنیم، تاریخ 10 مهر 96، کد مطلب: 1534331: www.tasnimnews.com


اخبار مرتبط
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین