پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۳۹۸۳۲۰
تاریخ انتشار : ۱۶ تير ۱۴۰۴ - ۲۰:۳۵
به دنبال انتشار اخباری پیرامون اظهارات دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور ایالات متحده، در خصوص بی‌حرمتی به مرجعیت شیعه و تهدید به ترور مقام معظم رهبری و اعتراف مقامات رژیم صهیونیستی به این اقدام خطرناک، سفارت جمهوری اسلامی ایران در واتیکان با عنایت به آموزه‌ها و اشتراکات دینی، این تهدید را نه‌تنها متوجه ولی امر مسلمین و رهبر مسلمانان جهان دانسته، بلکه فراتر از یک دین و مذهب، معتقد است زنگ خطری برای رهبران همه ادیان در جهان می‌باشد. در پی‌ بی‌حرمتی به مرجعیت شیعه و تهدید به ترور مقام معظم رهبری، سفیر ایران در واتیکان در نامه‌ای به پاپ لئو چهاردهم نوشت: «از عالی‌جناب انتظار داریم تا نسبت به تهدید و توهین به ساحت رهبر عالی‌قدر ایران که به معنی توهین و جریحه‌دار ساختن احساسات نه‌فقط شیعیان، بلکه تمام مسلمانان در کشورهای مختلف گردیده، موضع‌گیری قاطعانه اتخاذ نمائید».

شعارسال: به دنبال انتشار اخباری پیرامون اظهارات دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور ایالات متحده، در خصوص بی‌حرمتی به مرجعیت شیعه و تهدید به ترور مقام معظم رهبری و اعتراف مقامات رژیم صهیونیستی به این اقدام خطرناک، سفارت جمهوری اسلامی ایران در واتیکان با عنایت به آموزه‌ها و اشتراکات دینی، این تهدید را نه‌تن‌ها متوجه، ولی امر مسلمین و رهبر مسلمانان جهان دانسته، بلکه فراتر از یک دین و مذهب، معتقد است زنگ خطری برای رهبران همه ادیان در جهان می‌باشد.

بی‌حرمتی به مرجعیت شیعه، محور نامه سفیر ایران در واتیکان به پاپ لئو چهاردهم

بر همین اساس، «حجت‌الاسلام محمدحسین مختاری» سفیر جمهوری اسلامی ایران در واتیکان، به‌منظور جلب توجه و از باب تذکر، با تهیه نامه‌ای خطاب به پاپ لئو چهاردهم، ضمن تبیین موضوع و اشاره به اقدامات جنایتکارانه رژیم صهیونیستی و آمریکا در جهان، به‌ویژه در سرزمین‌های اشغالی، نوشت: شما به‌عنوان یک رهبر دینی در جهان مسیحیت و یکی از پیشکسوتان تقویت روابط و گفتگو‌های بین‌ادیانی و صاحب تجربه و مهارت‌های کم‌نظیر در ایجاد وحدت و انسجام بین جوامع و رفع خشونت، که همواره گام‌های مثبتی در هموار کردن این راه برداشته‌اید، از جایگاه و وجهه خوبی در میان پیروان دین مسیحیت و سایر ادیان، به‌ویژه مسلمانان، برخوردار هستید. بر اساس آموزه‌های دینی که در کتب مقدس نیز بدان اشاره شده و در سنت مسیحی آمده، توهین به شخصیت‌های مقدس، گناه تلقی می‌شود و نشانه‌ای از بی‌احترامی به خداوند است. در تفسیر‌های پدران کلیسا و الهی‌دانان مسیحی به روشنی آمده است که احترام به رهبران دینی، حتی در صورت اختلاف با آنها، واجب است و توهین و ناسزا به پیشوایان دینی، خلاف عدالت و فروتنی و نظم الهی است.

پر واضح است که مدارای دینی که امری پسندیده و البته ضروری است، هرگز توهین به رهبران ادیان دیگر را برنتابیده و در بطن خود، سخنان و اعمال توهین‌آمیز نسبت به مقدسات دیگر ادیان را محکوم کرده است. از این‌رو، سکوت در مقابل توهین به یک رهبر دینی در جهان، بدون شک موجب ایجاد رخنه و تفرقه در میان پیروان اسلام و دیگر ادیان گشته و تبعات آن دامن همه را خواهد گرفت.

از عالی‌جناب انتظار داریم تا نسبت به تهدید و توهین به ساحت رهبر عالی‌قدر ایران که به معنی توهین و جریحه‌دار ساختن احساسات نه‌فقط شیعیان، بلکه تمام مسلمانان در کشور‌های مختلف گردیده، موضع‌گیری قاطعانه اتخاذ نمائید.

بی‌حرمتی به مرجعیت شیعه، محور نامه سفیر ایران در واتیکان به پاپ لئو چهاردهم

با اندکی اضافات و تلخیص برگرفته از تابناک، تاریخ انتشار: 16تیر1404، کدخبر:1315722، www.tabnak.ir

اخبار مرتبط
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین