پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۵۰۱۰۱
تاریخ انتشار : ۲۰ بهمن ۱۳۹۵ - ۱۹:۳۵
سخنگوی شورای نگهبان گفت: بیش از ۳۰ ایراد شرعی و مغایرت با قانون اساسی از سوی شورای نگهبان نسبت به لایحه برنامه ششم توسعه گرفته شده است.
شعار سال: عباسعلی کدخدایی سخنگوی شورای نگهبان از اتمام مراحل بررسی لایحه برنامه ششم توسعه مصوب مجلس شورای اسلامی در این شورا خبر داد و گفت: بیش از 30 مورد ایراد شرعی و مغایرت با قانون اساسی از سوی فقها و حقوقدانان شورای نگهبان نسبت به لایحه برنامه ششم توسعه گرفته شده است.

وی افزود: قرار است ایرادات و ابهامات شورای نگهبان نسبت به لایحه برنامه ششم توسعه در قالب نامه‌ای امروز از سوی این شورا به مجلس شورای اسلامی اعلام شود.

پیشتر بهروز نعمتی سخنگوی هیئت‌رئیسه مجلس شورای اسلامی از بررسی ایرادات شورای نگهبان نسبت به لایحه برنامه ششم توسعه در جلسات هفته آینده پارلمان خبر داده بود.

با اندکی تلخیص و اضافات، برگرفته از سایت جامعه خبری تحلیلی الف، تاریخ انتشار: 19 بهمن 1395، کد مطلب: 443335، www.alef.ir

اخبار مرتبط
خواندنیها-دانستنیها
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین