پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۵۰۶۳۷
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار : ۲۴ بهمن ۱۳۹۵ - ۰۹:۱۶
اواسط دی ماه امسال بود که رییس پلیس راهنمایی و رانندگی ناجا از افزایش محدودیت‌های بیشتر برای رانندگان نوگواهینامه خبر داد، محدودیت‌هایی که احتمالا از ابتدای سال 96 در سراسر کشور اجرایی خواهد شد.

شعار سال: سردار تقی مهری درباره اعمال محدودیت‌های بیشتر برای رانندگان نوگواهینامه گفت:دستورالعمل این موضوع ابلاغ شده و تمام استان‌ها در حال آماده شدن برای اجرای آن هستند.

رییس پلیس راهور ناجا با بیان اینکه این دستورالعمل از سوی وزیر کشور ابلاغ شده است، اظهارکرد:‌ این محدودیت‌ها برای دارندگان گواهینامه‌های پایه سوم و گواهینامه‌های موتورسیکلت و در سال اول دریافت گواهینامه‌شان اجرا خواهد شد.

به گفته مهری افرادی که گواهینامه را دریافت می‌کنند تا سه ماه اجازه ندارند به تنهایی و بدون حضور افراد دارای گواهینامه رانندگی در کنارشان، رانندگی کنند. همچنین از ساعت 12 تا 5 صبح و در جاده‌های برون شهری نیز اجازه رانندگی ندارند و موظف خواهند بود که علامت «احتیاط راننده مبتدی است» را هم در قسمت جلو و هم در قسمت عقب خودروی خود نصب کنند.

رییس پلیس راهنمایی و رانندگی ناجا اضافه کرد:‌ جزئیات بیشتر از این محدودیت‌ها و شرایط و مجازات‌های متخلفان نیز اعلام خواهد شد.

وی درباره اینکه پیش از این گفته شده بود از ابتدای بهمن ماه این قانون اجرا خواهد شد، گفت: در حال حاضر استان‌ها و مراکز مربوطه و همچنین آموزشگاه‌های رانندگی در حال آمادگی هستند و آنطور که برنامه ریزی شده است از ابتدای سال 96 این محدودیت‌ها برای افراد نو گواهینامه اجرایی خواهد شد.

با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، تاریخ 23 بهمن 95، کد مطلب: 95112315616: www.isna.ir

اخبار مرتبط
برگزیده ها
خواندنیها و دانستنیها
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۱:۳۱ - ۱۳۹۵/۱۱/۲۴
0
0
اگر تونستید این چیزهایی رو که می گید، عمل کنید، من اسمم رو عوض می کنم
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین