پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
پنجشنبه ۱۶ مرداد ۱۴۰۴ - 2025 August 07
کد خبر: ۵۳۱۷۶
تاریخ انتشار : ۰۹ اسفند ۱۳۹۵ - ۱۵:۱۶

ارائه گزارش عملکرد دستگاه‌ها در حوزه «حقوق شهروندی» تا پیش از انتخابات

دستیار ویژه رئیس‌جمهور در امور حقوق شهروندی با اشاره به دستور رئیس‌جمهور به تمام دستگاه‌های اجرایی برای ارائه گزارش عملکرد سه ساله خود در زمینه حقوق شهروندی از ارائه گزارش نهایی آن‌ها تا پیش از انتخابات خبرداد.

شعارسال: الهام امین‌زاده، با بیان اینکه طبق دستور رئیس‌جمهور همه دستگاه‌ها و وزارتخانه‌ها موظفند تا 10 اسفندماه گزارش عملکرد سه ساله خود در زمینه حقوق شهروندی را تحویل دهند، اظهار کرد: پس از آن، این گزارش‌ها را برای رییس جمهور فرستاده تا آنجا تعارضات، تناقضات و کم‌کاری‌های دستگاه‌ها در این زمینه مشخص شود.

وی ادامه داد: این گزارش‌ها از حدود 30 دستگاه ارسال خواهد شد که باید روی آن کار کنیم و قطعا تا پیش از انتخابات و شاید حتی تا پیش از عید هم بتوانیم کار آن را تمام کرده و آن را اعلام کنیم.

امین‌زاده افزود: همچنین پس اعلام گزارش نهایی عملکرد دستگاه‌ها، دستگاه‌های نمونه معرفی شده و از آن‌ها تقدیر خواهد شد.

با اندکی اضافات و تلخیص برگرفته از خبرگزاری ایسنا، تاریخ انتشار: 9اسفند1395، کدخبر: 95120905468: www.isna.ir


خبرهای مرتبط
برگزیده ها
نشست قالیباف با مدیران رسانه
کدام رسانه ها غائبند؟

نشست قالیباف با مدیران رسانه

سفارت قدیم، موزه ای جدید
لانه ای برای جاسوسی:

سفارت قدیم، موزه ای جدید

نماز جمعه نصر
۱۳ مهرماه ۱۴۰۳:

نماز جمعه نصر

ابراز همدردی در تهران
در مقابل سفارت لبنان:

ابراز همدردی در تهران

پزشکیان و اصحاب رسانه
اولین نشست خبری :

پزشکیان و اصحاب رسانه

رای به کل کابینه۱۴
رای اعتماد مجلس۱۲:

رای به کل کابینه۱۴

خواندنیها-دانستنیها
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین