پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۵۳۲۸۵
تاریخ انتشار : ۱۰ اسفند ۱۳۹۵ - ۰۹:۴۹
عضو انجمن علمی طب سنتی ایران گفت: کم‌خوری, کم‌نوشی و کم‌گویی در مواجهه شدن با اکثر انواع سردرد به‌ویژه سردردهایی که همراه با مشکلات گوارش و ناشی از بیماری‌های معده باشند، اهمیت دارد.

شعار سال: محمد‌علی زارعیان درباره سردرد اظهار کرد: یکی از اصطلاحاتی که در ارتباط با سردردها در منابع طب سنتی بیان شده است «بخار» است.

بخار از دیدگاه طب سنتی

این عضو انجمن علمی طب سنتی ایران گفت: اگر بخواهیم ساده درباره «بخار» صحبت کنیم باید بگوییم که غذاهایی که وارد بدن می‌شوند برای اینکه مورد استفاده قرار گیرند از لحظه ورود به بدن دچار تغییراتی می‌شوند تا به مصرف اعضای مختلف برسند که این تغییرات را هضم یا نضج می‌نامند.

وی تصریح کرد: این فرایند تغییر معمولاً اجزای مختلف القوام و مختلف الوزن تولید می‌کند, «بخارات» یکی از اجزای سبکی هستند که در فرآیند هضم تولید می‌شوند و به‌دلیل سبک بودن به‌راحتی در بدن جابه‌جا می‌شوند.

غذاهای نفّاخ در بدن بخار تولید می‌کنند

زارعیان یادآور شد: دسته‌ای از غذاها به‌دلیل ساختار مولکولی‌شان در فرایند هضم بخارات بیشتری تولید می‌کنند که اصطلاحاً «مُبَخّر» نامیده می‌شوند مثل غذاهای نفّاخ.

وی تصریح کرد: یکی از اعضایی که از این بخارات بی‌بهره نمی‌ماند، سیستم عصبی مرکزی است که گاه این تأثیرپذیری در قالب سردرد بروز می‌کند, کم‌خوری, کم‌نوشی و کم‌گویی در اکثر انواع سردرد به‌ویژه سردردهایی که همراه با مشکلات گوارش و ناشی از بیماری‌های معده باشند، اهمیت دارد.

با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از خبرگزاری تسنیم، تاریخ 9 اسفند 95، کد مطلب: 1340397: www.tasnimnews.com

اخبار مرتبط
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین