پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۶۰۰۶
تاریخ انتشار : ۲۷ آذر ۱۳۹۴ - ۰۹:۳۳
غذای سبز نوعی غذای بدون آلودگی با ایمنی، کیفیت و ارزش تغذیه‌ای بالاست که توسط یک نهاد معتبر، گواهی شده است و محصول ارگانیک نیز بر اساس استانداردهای ارگانیک تولید، فرآوری و ارائه شود و برای تولید این محصول نیز از بذر و مواد گیاهی ارگانیک استفاده می‌شود.

شعار سال:رضا شهریاری - عضو هیات‌علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اردبیل - ضمن بیان این مطلب، گفت: کشاورزی ارگانیک یک سامانه بوم‌شناختی مدیریت تولید است که تنوع زیستی، چرخه‌های زیستی و فعالیت زیستی خاک را بهبود می بخشد.

وی با بیان اینکه غذای سبز نوعی غذای بدون آلودگی با ایمنی، کیفیت و ارزش تغذیه‌ای بالا است که توسط یک نهاد معتبر، گواهی شده است، افزود: سامانه غذای سبز از چهار بخش استانداردهای زیست محیطی، استانداردهای تولید و عملیات، استاندارد محصول و استاندارد بسته بندی و برچسب گذاری تشکیل شده است.

شهریاری هوا، خاک و آب را جزو عوامل زیست محیطی که در تولید غذای سبز باید رعایت شوند دانست و تصریح کرد: هیچ‌یک از کمیت‌های آزمایش شده نباید بیشتر از آستانه مجاز که در استانداردها مشخص شده است، باشند.

این کارشناس کشاورزی خاطرنشان کرد: در فرآیند تولید، به هیچ وجه نباید از نهاده‌های شیمیایی صنعتی مانند کودهای شیمیایی، آفت‌کش‌ها، افزودنی‌های غذایی و دیگر نهاده‌های شیمیایی استفاده شود و هیچ پسماندی از این مواد نباید در فرآورده نهایی وجود داشته باشد.

وی با بیان اینکه کشاورزی ارگانیک یک سامانه بوم‌شناختی مدیریت تولید است که تنوع زیستی، چرخه‌های زیستی و فعالیت زیستی خاک را بهبود می بخشد، تاکید کرد: هدف اصلی کشاورزی ارگانیک، بهینه سازی سلامت و توان تولیدی جوامع وابسته به حیات خاک، گیاهان، جانوران و انسان است.

شهریاری با بیان اینکه کشاورزی ارگانیک بر اساس احترام به زمین و دام بنا شده است، گفت: کشاورزی ارگانیک، سیستم مدیریت تولید جامع‌نگر است، که بر اساس کاربرد حداقل نهاده‌های خارجی، عدم استفاده از کودها و آفت‌کش‌های مصنوعی می‌باشد.

این عضو هیات‌علمی دانشگاه آزاد اسلامی اردبیل ادامه داد: این سیستم سبب ارتقا و بهبود اکوسیستم کشاورزی شامل تنوع زیستی، چرخه‌های بیولوژیک و فعالیت بیولوژیک خاک می شود.

وی با بیان اینکه در کشاورزی ارگانیک کاربرد عملیات مدیریتی بر استفاده از نهاده‌های تولید شده در خارج از مزرعه ارجحیت دارد، اضافه کرد: برای این منظور توجه به این اصل که در هر منطقه، نظام متناسب با شرایط محلی آن منطقه باید توسعه یابد، دارای اهمیت است و این امر برای تکمیل عملکردهای خاص در سیستم با استفاده از روش‌های مکانیکی، بیولوژیکی و زراعی که با کاربرد مواد مصنوعی در تضاد است، انجام می شود.

با اندکی اضافات و تلخیص برگرفته از خبرگزاری ایسنا,تاریخ انتشار 25آذر 1394,کد مطلب: 94092514485

www.isna.ir

اخبار مرتبط
خواندنیها و دانستنیها
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین