پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۶۰۴۳
تاریخ انتشار : ۲۷ آذر ۱۳۹۴ - ۱۰:۳۸
کرمانی‌مقدم یک خاطره جالب از فرشاد پیوس تعریف کرده و مدعی شده است: به بازیکنان تیم شام می‌داد تا به او پاس گل بدهند.

شعار سال: مرتضی کرمانی‌مقدم که در نظرسنجی برنامه نود پایین‌تر از مهدوی‌کیا، نوازی و نامجو مطلق در رده چهارم بهترین هافبک راست تاریخ فوتبال ایران قرار گرفت، یک خاطره از زمانی که فوتبال بازی می‌کرد تعریف کرده است؛ یعنی از زمانی که با فرشاد پیوس هم‌بازی بود.

او به روزنامه گل گفته است: ابتدا درباره نظرسنجی برنامه نود باید بگویم که نسل فعلی، من و مجید نامجو مطلق را نمی‌شناسند. خیلی‌ها بازی‌های ما یادشان نیست و این اتفاق طبیعی است.

او سپس یک خاطره تعریف کرده و مدعی شده است: زمانی که بازی می‌کردیم، فرشاد پیوس به ما شام می‌داد تا به او پاس گل بدهیم.

با اندکی اضافات و تلخیص برگرفته از وبسايت خبرگزاري ایسنا، تاریخ انتشار 25 آذر 1394، کد مطلب: 94092514965: www. isna. ir


اخبار مرتبط
خواندنیها و دانستنیها
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین