پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
چهارشنبه ۲۱ خرداد ۱۴۰۴ - 2025 June 11
کد خبر: ۶۶۵
تاریخ انتشار : ۰۷ مهر ۱۳۹۴ - ۰۸:۲۵
پدیده فروش «مدرک» در ایران البته کم سابقه نیست. پیش از این نیز برخی از موسسات رسمی مدعی اعطای مدرک در ازای دریافت مبالغ سنگین و گذراندن دوره های کوتاه شده اند.
شعارسال: یک موسسه آموزشی در شهر مشهد اعلام کرده است که به متقاضیان مدرک MBA و مدیریت پیشرفته در عرض 4 الی 8 روز مدرک کارشناسی ارشد و دکترا اعطا می کند.

به گزارش خبرنگار «نظر»، موسسه آموزش عالی امین که مدعی است تحت نظارت وزارت علوم، تحقیقات و فن آوری فعالیت می کند با ارائه لیستی از تعرفه‌ها در ازای دریافت رقم های میلیونی، ارائه مدارک مورد تایید این وزارت خانه را تضمین کرده است.

این موسسه همچنین مدعی است که می تواند با دریافت مبالغ بیشتری، برای متقاضی رزومه سازی نیز بکند. متقاضیان با پرداخت 15 میلیون تومان می توانند کتابی 240 صفحه ای با نام خود و شماره ثبت کتابخانه ملی از این موسسه دریافت نمایند و بر اعتبار علمی! خود بیفزایند.

گفتنی است MBA شاخه‌ای از رشته های مدیریت است که تنها در سطح تحصیلی فوق لیسانس و آن هم از مراکز معتبر آموزش عالی دریافت می شود و این در حالی است که مسئولان وزارت علوم پیشتر عنوان کرده بودند مدرک DBA در دانشگاه های ایران اعطا نمی شود.

پدیده فروش «مدرک» در ایران البته کم سابقه نیست. پیش از این نیز برخی از موسسات رسمی مدعی اعطای مدرک در ازای دریافت مبالغ سنگین و گذراندن دوره های کوتاه شده اند.

به نظر می رسد با توجه به گسترش چنین موسساتی، ورود وزارت علوم و سایر دستگاه‌های نظارتی ذی ربط براساس آیین نامه های اجرایی بیش از پیش لازم باشد.



با اندکی اضافات و تلخیص برگرفته از وبسايت شمال‌نيوز ، تاریخ انتشار جمعه 24 شهريور 1394، کد مطلب: 122201 : www.shomalnews.com

اخبار مرتبط
خواندنیها-دانستنیها
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین
پرطرفدارترین