پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۶۸۵۸۷
تاریخ انتشار : ۰۹ تير ۱۳۹۶ - ۱۱:۰۰
با حمایت مسئولان باید واحدهای تولیدی با پیشرفت فیزیکی کمتر از ۶۰ درصد میزان پیشرفت را به ۶۰ درصد افزایش دهند تا بتوانند مورد حمایت تسهیلات بانکی و رونق تولید قرار گیرند.

شعار سال: فریدون همتی شامگاه شنبه در کارگروه تسهیلات و رونق تولید استان قزوین اظهار داشت: در راستای رونق تولید و توسعه واحدهای تولیدی همه دستگاه‌های اجرایی باید همکاری و تعامل ویژه‌ای داشته باشند.

وی بیان کرد: هیچ دستگاه خدمات‌رسانی حق قطع خدمات برای واحدهای تولیدی که با مشکلات مالی مواجه هستند، ندارد و در صورت عدم هماهنگی در این زمینه با اینگونه مدیران برخورد جدی خواهد شد.

استاندار قزوین تصریح کرد: از مجموع 100 واحد راکد از سال گذشته حدود 60 واحد راکد باقی مانده و مابقی با دریافت تسهیلات مجددا راه‌اندازی شده‌اند که واحدهای راکد نیز به زودی راه‌اندازی و توسعه می‌یابند.

همتی ادامه داد: واحدهای نیمه‌فعال در اولویت قرار دارد چرا که اشتغال و رونق اقتصادی ویژه‌ای در پی دارند و باید اقدامات جدی در این زمینه انجام شود.

وی با اشاره به اهمیت تعامل مدیران و نمایندگان مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: با حمایت مسئولان باید واحدهای تولیدی با پیشرفت فیزیکی کمتر از 60 درصد میزان پیشرفت را به 60 درصد افزایش دهند تا بتوانند مورد حمایت تسهیلات بانکی و رونق تولید قرار گیرند.

استاندار قزوین گفت: تغییر ماشین‌آلات، سرمایه‌گذاران جدید برای واحدهای تولیدی، تامین سرمایه ثابت در اولویت بوده و همه مسئولان باید مشارکت جدی داشته باشند.

با اندکی اضافات و تلخیص برگرفته از خبرگزاری تسنیم، تاریخ انتشار 08 تیر 1396، کد مطلب:1446067 : tasnimnews.comwww.

اخبار مرتبط
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین