پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
سه‌شنبه ۲۴ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 15
کد خبر: ۸۰۵۴۲
تاریخ انتشار : ۲۵ شهريور ۱۳۹۶ - ۲۱:۴۸

دریغ از یک گزارش درباره سرنوشت پول‌های بلوکه شده

«رئیس‌کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی» گفت: برخی تفاوت ها و رویکردها ارائه رقم پول‌های بلوکه شده را تحت تاثیر خود قرار‌داده است.

شعار سال: محمدرضا پورابراهیمی با با‌اشاره به سرنوشت پول های بلوکه شده ایران و ارائه آمار دقیقی از مجموع این پولها ، گفت: گزارش‌هایی از آمار پول های بلوکه شده دو سال گذشته مطرح شده بود و به عنوان مثال به تفکیک کشورها این آمارها وجود داشت.

وی افزود: عددهای این آمار بیانگر این بود که مثلا ایران در کشوری 20 میلیارد دلار و در کشور دیگری 10 میلیارد دلار پول بلوکه شده دارد که البته این ارقام مربوط به انتهای دولت آقای احمدی‌نژاد و ابتدای دولت آقای روحانی بود.

«رئیس‌کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی» تاکید کرد: درحال حاضر ما اطلاعاتی از وصول و یا تهاتر این پول ها در مدت زمان سپری شده در دولت آقای روحانی نداریم.

پور ابراهیمی تصریح کرد: البته دولت زمانی که قصد داشت به مبحث برجام ورود کند همواره عدد پول های بلوکه شده را بالا می‌برد ولی زمانی که مذاکرات و موضوع برجام به پایان رسید این عدد را خیلی پایین اعلام می‌کرد و گفت چه کسی گفته عدد پول های بلوکه شده بالاست. تا اینکه کار به جایی رسید که عنوان شد ما بدهکار هم هستیم و حتی باید یک پول هم به حساب برخی از کشورها واریز کنیم که این جای تعجب داشت بنابراین این تفاوت ها و رویکردها نهایتا آخرین وضعیت را نامعلوم گذاشت.

این نماینده مجلس اظهار داشت: حتما ما می‌توانیم گزارشات این موضوع را از دولت اخذ کنیم چرا که ما به هیچ وجه اطلاعاتی از وصول یا تهاتر پول های بلوکه شده ایران طی چهار سال گذشته نداریم.

با اندکی اضافات و تلخیص، برگرفته از پایگاه خبری تحلیلی افکار نیوز، تاریخ انتشار 25 شهریور 1396، کد مطلب: 660611: www.afkarnews.ir



خبرهای مرتبط
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین