شعارسال: لاله افتخاری روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار فرهنگی ایرنا اظهار کرد: بر اساس شرع مقدس باید حرمت و آبروی افراد حفظ شود.
وی گفت: این تاکید دینی حتی درمورد مسائلی است که فردی هر چند اقدامی ناشایسته کرده باشد، اما چون به نیت عیان کردن آن نبوده است؛ نباید عیان شود.
این عضو فراکسیون زنان مجلس شورای اسلامی افزود: اکنون شاهد برخی بی اخلاقی های گسترده در فضای مجازی هستیم که هیچ سنخیتی با مذهب و فرهنگ ایرانیان ندارد.
وی ادامه داد: گاهی در فضاهای مجازی مشاهده می شود که افراد به راحتی به شهروندان انگ و برچسب می زنند، این در حالی است که این ادعاها در هیچ کجا ثابت نشده و فقط به صورت توهمات شخصی بیان شده است.
افتخاری خاطرنشان کرد: همچنین باعث تاسف است که دیگران نیز به راحتی این توهمات را باور کرده و با اعتماد بر آن قضاوت می کنند.
وی تصریح کرد: حتی گاهی مشاهده شده که افرادی دارای مسئولیت نیز به جای پیگیری اصل موضوع، بر اساس همین شایعات، قضاوت، تصمیم و برنامه ریزی می کنند.
نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: شاید یکی از مصداق های مبحث نفوذ که رهبری فرمودند را بتوان در شایعات فضاهای مجازی یافت.
وی گفت: گاهی دست دشمن آشکار نیست، همچنان که شیطان نیز رسما به آدم و حوا خود را معرفی نکرد، بلکه در پوشش فرد دلسوز آمد.
افتخاری افزود: امیدوارم این فرهنگ ترویج شود که افراد و شهروندان به حریم خصوصی یکدیگر احترام قائل شوند و به واگویه های برخی مسائل اعتماد نکنند.
با اندکی اضافات و تلخیص برگرفته از خبرگزاری ایرنا، تاریخ انتشار خبر 23 دی 1394، کدمطلب: 81919004 (5104788)، www.irna.ir