پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۱۰۲۹۹۸
تاریخ انتشار : ۱۷ دی ۱۳۹۶ - ۱۴:۵۳
استاندار یزد با انتقاد از کم رنگ شدن اخلاق در جامعه، گفت: باید از سنین کودکی دانش‌آموزان را به ارزش‌های اخلاقی آراسته کرد.

شعارسال: استاندار یزد با انتقاد از کم رنگ شدن اخلاق در جامعه، گفت: باید از سنین کودکی دانش‌آموزان را به ارزش‌های اخلاقی آراسته کرد.

محمود زمانی قمی عصر امروز در نشست شورای آموزش‌وپرورش استان یزد گفت: آموزش‌وپرورش متعلق به همه جامعه و همه دستگاه‌ها است و همگی باید آن را متعلق به خود دانسته در راستای رفع مشکلات آن تلاش کنیم.

وی ادامه داد: البته لازم است که شورای آموزش‌وپرورش با اهتمام ویژه خود کلیه نیازها و کاستی‌ها را سنجیده و گزارش دقیق آن را جهت اقدامات لازم از سوی نهادها و دستگاه‌های مرتبط ارائه دهد.

استاندار یزد بیان کرد: آنچه امروز در جامعه ما رنگ‌باخته و به آن توجهی درخور نمی‌شود، اخلاق جامعه است، بدون شک اگر توجه لازم به این مقوله اختصاص داده شود بدون شک بسیاری از مشکلات جامعه در عرصه‌های مختلف اجتماعی، سیاسی و سایر عرصه‌ها را بهبود بخشیده و از میان می‌برد.

زمانی قمی بیان کرد: در کشور ما مرسوم است که در جلسات خصوصی ما خیلی به‌سوی تمجید از یکدیگر رفته و حتی برخی مواقع این تمجیدها رنگ و بوی تملق به خود می‌گیرد، ما بر اساس آموزه‌های دین مبین اسلام و نیز فرهنگ پرافتخار ایرانی فرهنگ موظف به پاسداری از سپاس هستیم ولی باید به‌خوبی توجه داشت که این امر نیز مرزهای خاص خود را دارد.

وی ادامه داد: من به همه همکاران خود عرض می‌کنم که هیچ واژه‌ای جز استاندار یزد بر من زیبنده نیست و هیچ پسوند و پیشوندی ندارد، من دو ماه است که به یزد آمده‌ام و نه محبوبم و نه کاری کرده‌ام.

استاندار یزد افزود: باید در جلسات کار را پیگیری کنیم و تلاش کنیم تا در سال‌های آینده کارنامه‌ای درخشان از خدمت‌رسانی به مردم از خود برجای گذاشته باشیم، لذا شایسته است تا در جلسات از مقدمه‌ها پرهیزکرده و تنها به ارائه کار خود بپردازم.

این مقام مسئول بیان کرد: البته در جلسات عمومی نیز اعتماد مردم را نشانه گرفته و تا حد توان یکدیگر را تخریب می‌کنیم و بدین گونه هم در جلسات خصوصی و هم در جلسات عمومی به‌افراط مبتلا می‌شویم و از همین سامانه‌ها است که نخبه کشی حاصل می‌شود.

زمانی قمی افزود: از فعالان، مسئولان و دلسوزان عرصه آموزش‌وپرورش می‌خواهم تا ضمن آموزش ارزش‌های اخلاقی همچون احترام به بزرگ‌تر و نکوداشت تلاش دیگران، پرهیز از تملق را نیز به دانش آموزان آموخته و آن‌ها را از سنین پایین به این ارزش‌های اخلاقی آراسته کنند.

وی تصریح کرد: تملق بیجا است که تخریب بدون دلیل را حاصل می‌شود ولی اگر توجه داشته و تلاش مردم و خدمت به جامعه و انقلاب و اسلام را پاس بداریم دچار اشتباه و کج روی نمی‌شویم، لذا از دلسوزان و فعالان عرصه آموزش‌وپرورش می‌خواهم تا با تمام توان تلاش کنند تا تملق را از جامعه و نسل‌های آینده ما بزدایند.

این مقام مسئول در پایان افزود: از مسئولان آموزش و پروش می‌خواهم تا ارزش‌های اخلاقی را به کودکان یاد بدهیم تا در آینده تشریفات اداری را نیز کم کنیم، البته این امر در شورای اداری نیز مطرح و پیگیری خواهد شد.

شعارسال، با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از خبرگزاری فارس، تاریخ انتشار: 16 دی 1396، کدخبر: 13961016001774، www.yazd.farsnews.com

اخبار مرتبط
خواندنیها و دانستنیها
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین