پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۱۱۰۵۸۹
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار : ۲۶ بهمن ۱۳۹۶ - ۱۰:۰۸
نماینده مردم شاهین شهر در مجلس با بیان اینکه آب شرب در استان اصفهان یک تهدید جدی است، گفت: رفع مشکلات آب شرب اصفهان در دستور کار قرار گیرد.

شعار سال: حسینعلی حاجی دلیگانی در نشست علنی امروز (دوشنبه، 23 بهمن ماه) مجلس شورای اسلامی در اخطار قانون اساسی گفت: اخطار بنده اصل 48 و 45 قانون اساسی و همچنین بند (9) اصل سوم است و از همین رو آقای پزشکیان با توجه به اینکه شما سوابق اجرایی بالایی در کشور دارید به این موضوع توجه کنید که استان اصفهان خصوصا شبکه اصفهان بزرگ، مدتی است که کمبود آب دارد و مردم واقعاً نمی‌دانند منابع آب شرب‌شان را از کجا تأمین کنند.

نماینده مردم شاهین شهر در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: بنده از همین تریبون از وزیر کشور می‌خواهم که ستاد بحران آب را برای استان اصفهان هر چه سریعتر تشکیل دهند وگرنه می‌بایست پنج میلیون نفر را در استان اصفهان جابه‌جا کنیم زیرا مشکل آب شرب در اصفهان یک تهدید جدی برای مردم است.

وی ادامه داد: متأسفانه هم اکنون آب از چاه‌هایی برداشت می‌شود که این آب بسیار برای مردم مشکل‌ساز شده است و این در حالی است که سد زاینده‌رود در طول 50 سال گذشته به کمترین میزان آب در پشت سد رسیده است.

حاجی دلیگانی افزود: هیچ ایرانی حاضر نیست که هموطنانش در استان اصفهان آب شرب نداشته باشند.

شعار سال، با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از خبرگزاری خانه ملت، تاریخ 23 بهمن 96، کد مطلب: 370276: www.icana.ir

اخبار مرتبط
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
United States
۱۵:۲۸ - ۱۳۹۶/۱۱/۲۶
0
0
احساس میکنم مسئولین همشون منتظر روزین که تموم منابع ما تموم بشه و از اون به بعد دنبال چاره باشن
ا.ف75
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین