پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۱۴۱۶۲۵
تعداد نظرات: ۲ نظر
تاریخ انتشار : ۲۵ تير ۱۳۹۷ - ۱۳:۱۳
مدیرکل بهزیستی استان یزد، صبح امروز در مراسم افتتاح سومین مرکز مشاوره بهزیستی استان یزد در شهرستان میبد اظهار داشت: راه اندازی مراکز مشاوره نشان از ظرفیت بالای کارشناسی در میبد دارد.
شعار سال: سومین مرکز مشاوره بهزیستی استان یزد در شهرستان میبد، به مناسبت هفته بهزیستی افتتاح شد.

 مدیرکل بهزیستی استان یزد، صبح امروز در مراسم افتتاح سومین مرکز مشاوره بهزیستی استان یزد در شهرستان میبد اظهار داشت: راه اندازی مراکز مشاوره نشان از ظرفیت بالای کارشناسی در میبد دارد.

جلیل عفتی بیان کرد: امیدواریم با راه اندازی این مراکز شاهد کاهش آسیب‌های اجتماعی دراین شهرستان باشیم.

وی با اشاره به اجرای طرح دانشنامه ازدواج در میبد برای نخستین بار در کشور بیان کرد: باید فرزندان و نسل نوجوان و جوان، مهارت‌های لازم در زمینه های مختلف زندگی را فرا بگیرند و اگر بی‌توجهی کنیم، تبعات آن دامنگیر جامعه ما خواهد بود.

مدیرکل بهزیستی استان یزد افزود: هر چند استان یزد از غنای فرهنگی خوبی برخوردار است اما امروز هیچ جامعه ای از آسیب‌های اجتماعی و ناهنجاری‌ها، ایمن نیست و وظیفه سازمان بهزیستی در چنین شرایطی، فراهم کردن بستر ارتقاء سلامت جامعه است.

مرکز مشاوره گلشن راز میبد با هزینه ۱۵۰ میلیون تومان توسط بخش غیردولتی تجهیز و راه اندازی شده است.

از ۲۱ تا ۲۹ تیرماه به عنوان هفته بهزیستی نامگذاری شده و بهزیستی استان یزد در طول این هفته از چندین طرح عمرانی شامل مراکز مشاوره، مراکز توانبخشی، مهد کودک، مرکز نگهداری سالمندان، خانه بهبودی زنان معتاد و .... بهره برداری خواهد کرد.

شعار سال، با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از خبرگزاری مهر، تاریخ انتشار: 25 تیر 1397، کدخبر: 4348256 ، www.mehrnews.com
اخبار مرتبط
خواندنیها و دانستنیها
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran, Islamic Republic of
۱۹:۳۴ - ۱۳۹۷/۰۴/۳۰
0
0
ا.ف75
واقعا چقدر خوبه که در استان یزد در بالاترین سطح روشنفکری و فرهنگی داریم تو این اوضاع بهم ریخته روحی مردم به این مراکز اهمیت زیادی می دیم
ناشناس
Iran, Islamic Republic of
۱۴:۲۶ - ۱۳۹۷/۰۷/۰۷
0
0
توجه به آسیب های اجتماعی اون هم در این سطح که نسبتا بزگ هست چیزی هست که جامعه ما بهش نیاز داره خدا خیرشون بده
م.ا75
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین