بعد از رأی اعتماد مجلس به محمد شریعتمداری، اکانتهای صباآذرپیک در برخی صفحات اجتماعی غیرفعال شد و اطرافیان او مدعی شدند هیچ اطلاعی از او ندارند و ممکن است به دنبال انتشار این اسناد بازداشت شده باشد.
محمد شریعتمداری شب گذشته با انتشار پستی در صفحه شخصی خود در توییتر ضمن تأیید بازداشت صباآذرپیک، گفت: پس از شنیدن خبر بازداشت یکی ازخبرنگاران،پیگیری کردم.متاسفانه صحت داشت.علیرغم ادعاهای کذبی که ارائه کرده بودو در یک اقدام عجیب،اطلاعات قبلی و عادی کشف شده توسط ما را در سربرگ محرمانه واجا بصورت ناقص انتشار داده بود،به مسئولان گفتم به هیچوجه راضی به بازداشت او و هیچ خبرنگاری نیستم.
شعارسال، با اندکی تلخیص و اضافات بر گرفته از سایت خبری مشرق نیوز ، تاریخ انتشار: 9 آبان 1397 ، کدخبر: 907192 ، www.mashreghnews.ir