پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۲۰۰۲۷۴
تعداد نظرات: ۳ نظر
تاریخ انتشار : ۲۱ فروردين ۱۳۹۸ - ۰۷:۴۵
درگیری در اورژانس بیمارستان فیروزگر تهران باعث استفاده از اسپری اشک‌آور شد. این برخورد خشونت بار با بیمار دارای مشکل قلبی ، باعث تشدید مشکلات ( بنا بر ادعا و نقل قول از اورژانس بیمارستان پارس) شده است. منتظر دریافت توضیحات مسئولان بیمارستان هستیم.

شعارسال: درگیری در اورژانس بیمارستان فیروزگر تهران باعث استفاده از اسپری اشک‌آور شد. یکی از شهروندان با ارسال این ویدئو مدعی شده که ساعت ۱:۲۰ بامداد امروز به دلیل مشکل قلبی به اورژانس بیمارستان فیروزگر مراجعه کرده که در آنجا به دلایلی نامعلوم براثر درگیری، از اسپری اشک‌آور استفاده شده است.

او مدعی است که سپس برای پیگیری روند درمان خود به بیمارستان پارس مراجعه کرده که در آنجا به وی گفته شده در حال حاضر علاوه بر مشکل قلبی، بر اثر استنشاق اسپری اشک‌آور دچار تحریکات ریوی نیز شده است.

هنوز واکنشی از طرف بیمارستان برای اطلاع رسانی و ارایه توضیحات، ارایه نشده است.

تعداد بازدید : 109

شعارسال، با اندکی تلخیص و اضافات بر گرفته از پایگاه خبری تحلیلی رکنا ، تاریخ انتشار:20 فروردین 1398 ، کدخبر:155478684089358 www.shahrekhabar.com،

اخبار مرتبط
انتشار یافته: ۳
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۲:۳۲ - ۱۴۰۰/۰۸/۱۹
0
0
قبلا برای من هم در این بیمارستان همین مشگل پیش امد .اصلا در بخش اورژانس پرسنل نمی دانند در بیمارستان کار می کنند.
محمد
Iran (Islamic Republic of)
۲۳:۴۸ - ۱۴۰۳/۰۵/۲۷
0
0
برای من هم در اورژانس بیمارستان فیروزگر درست همین مسئله پیش اومده. با داشتن فشار خون ا۹ . منو از بیمارستان به جای مداوا مامور آوردند وکشان کشان بیرون انداختن .
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۱:۴۲ - ۱۴۰۳/۰۵/۲۸
0
1
برای من هم این مشکل پیش آمده است. رفتم اورژانس در حالی که صدایم خروسکی شده بود و در نمی آمد و با صدها مصیبت درخواست ویزیت دکتر عمومی را دادم. گفتند سرمان شلوغ است برو کلینک شهرداری در کوچه پشتی بیمارستان. کم مانده بود از تعجب شاخ در بیاورم. منتهی رفتم و اوکی شدم. اگر می ماندم شاید به سرنوشت چند دوست بالا مبتلا می شدم. داستان من مروبط به زمستان 1402 است.
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین