پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۲۰۴۳۷
تاریخ انتشار : ۰۵ تير ۱۳۹۵ - ۰۸:۲۳
در طول روزه داری معمولاً مصرف میوه در افراد کاهش می یابد که بهتر است آنها را در بین وعده های غذایی خود قرار دهیم.

شعار سال: محمد تقی انوشه متخصص تغذیه و رژیم درمانی در خصوص مصرف میوه ها برای افراد روزه دار در ماه رمضان اظهار کرد: تمام میوه ها برای روزه داران مفید هستند و در این بین برخی میوه های آبدار با خاصیت رفع عطش مانند هندوانه در طول روزه داری مناسب هستند.

وی با بیان اینکه استفاده از میوه های دارای فیبر بالا مانند سیب برای روزه داری توصیه می شوند، عنوان کرد: با توجه به اینکه استفاده از فیبر حفظ آب بدن را به همراه دارد و افراد روزه دار در طول ماه رمضان دچار یبوست می شوند، مصرف میوه های دارای فیبر بالا برای روزه داری مناسب است.

این متخصص تغذیه و رژیم درمانی تاکید کرد: به دلیل اینکه مدت طولانی معده خالی بوده، میوه ها نباید یک باره مصرف شوند تا دل درد و ناراحتی گوارشی در افراد را در پی نداشته باشد.

وی در رابطه با زمان مصرف میوه ها در ماه رمضان تصریح کرد: بهتر است میوه ها در فواصل بین وعده ها مانند افطار تا شام و شام تا سحر، همچنین موقع سحر میل شوند.

انوشه استفاده از میوه های تابستانی با توجه به طبع سرد آنها بدون مشکل دانست و افزود:میوه های که موجب نفخ و دل پیچه می‌شود ،(مانند زردآلو )بهتر است در وعده سحر به میزان زیادی مصرف نشود.

با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از باشگاه خبرنگاران جوان، تاریخ انتشار 3 تیر 95 ، کد مطلب: 5663808: www.yjc.ir

اخبار مرتبط
خواندنیها-دانستنیها
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین