پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۲۰۶۷۲
تاریخ انتشار : ۰۷ تير ۱۳۹۵ - ۰۹:۴۶
رهبر حزب کارگر بریتانیا گفت در شرایط بعد از همه‌پرسی و رای به خروج از اتحادیه اروپا، دولت می‌بایست شرایط اقتصادی کشور را تثبیت کند.

شعارسال: «جرمی کوربین» رهبر حزب کارگر بریتانیا بعد از برگزاری همه‌پرسی جدایی بریتانیا از اتحادیه اروپا گفت اکنون کشور به قانونی نیازمند است که امنیت و مسکن را برای همه فراهم کند.

به نوشته گاردین، کوربین گفت منیفستی برای «برگزیت» (خروج بریتانیا از اتحادیه اروپا) تعریف نشده بود و اکنون دولت بریتانیا باید اقداماتی در راستای تثبیت شرایط اقتصادی به کار گیرد. کوربین افزود، حزب کارگر اجازه نمی‌دهد هزینه بی‌ثباتی حاصل از نتیجه همه‌پرسی را قشر کارگر جامعه پرداخت کنند.

رهبر حزب اپوزیسیون بریتانیا که در لندن صحبت می‌کرد همچنین گفت که همه‌پرسی نشان از یک بریتانیای مجزا است میان لندن، اسکاتلند و دیگر نواحی که رای به ماندن دادند با نواحی که رای به خروج دادند.

وی در مساله مربوط به مهاجران گفت «من فکر می‌کنم مهاجرت کشور، فرهنگ و ارتباطات ما را غنی کرده است.»

کوربین تصریح کرد از رهبری حزب کارگر کنار نمی‌رود و گفت زمانی به عنوان رهبر حزب کارگر انتخاب شد که در مبارزات انتخاباتی یک مساله در دستور کار بود و آن مشکل زمان بود که شکاف میان غنی و فقیر است.

وی در گفت‌وگوی دیگری با شبکه 4 خبر بریتانیا گفته بود نه تنها از رهبری حزب کارگر کناره‌گیری نمی‌کند بلکه می‌خواهد نخست وزیر بریتانیا شود.

با اندکی اضافات و تلخیص برگرفته از خبرگزاری فارس، تاریخ انتشار: 5تیر1395، کدخبر: 13950405001050: www.farsnews.com

اخبار مرتبط
خواندنیها-دانستنیها
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین