پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۲۱۱۹۶۱
تاریخ انتشار : ۱۶ خرداد ۱۳۹۸ - ۰۹:۵۰

رمضان یک اسلوب و آغاز یک تغییر است

آیت‌الله سیدحسن عاملی نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه اردبیل رمضان را یک اسلوب و آغاز یک تغییر دانست و گفت: عید فطر مقدمه‌ای بر عید قربان است.
شعار سال: نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه اردبیل رمضان را یک اسلوب و آغاز یک تغییر دانست و گفت: عید فطر مقدمه‌ای بر عید قربان است.

 آیت‌الله سیدحسن عاملی در خطبه‌های نماز عید سعید فطر در پیاده‌راه شهیدگاه اردبیل با اشاره به اعیاد الهی، گفت: عید فطر مقدمه‌ای بر عید قربان است.

وی افزود: آنهایی که به حج تمتع می‌روند، از امروز می‌توانند احرام برای حج عمره ببندند و در ایام حج تمتع از عمره درآمده و به تمتع مشرف شوند.

عاملی با اشاره به فلسفه نامگذاری این عید الهی بنام عید فطر، گفت: این نامگذاری بدان جهت است که در ماه مبارک رمضان طهارتی در انسان حاصل می‌شود تا انسان به فطرت اولیه برسد.

نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه اردبیل با اشاره به اینکه امسال شاهد برگزاری انتخابات مجلس شورای اسلامی در کشور خواهیم بود، گفت: نامزدهای انتخاباتی مراقب لازم را داشته باشند؛ چراکه در انواع تهمت‌ها و افتراها توسط عده‌ای که هیزم آتش جهنم هستند، در ایام انتخابات به صورت سیل‌آسا جاری خواهد شد.

وی تاکید کرد: با ماه رمضان نباید خداحافظی کنیم؛ چراکه رمضان یک اسلوب و آغاز یک تغییر است.

شعار سال،با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از خبرگزاری ایسنا،تاریخ انتشار:15خرداد1398،کدخبر:98031506519،www.isna.ir

خبرهای مرتبط
خواندنیها و دانستنیها
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین