پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۲۴۶۲۸
تاریخ انتشار : ۱۹ مرداد ۱۳۹۵ - ۰۸:۵۶
مهدی محمدی:معاون مالی و اداری شهرداری اصفهان با حضور در جمع خبرنگاران اظهار کرد: بودجه شهرداری‌های کشور سال‌هاست مورد بی‌توجهی قرار گرفته، از جمله مسائلی مانند مترو یا اتوبوس‌رانی در کلان‌شهرها.
شعارسال: همچنین بخشی از مالیات‌های بر ارزش‌افزوده و هزینه سوخت باید به شهرداری‌ها پرداخت شود اما دولت بابت این موارد حدود سه‌ هزار میلیارد تومان به شهرداری اصفهان بدهکار است.

جعفر نورصالحی ضمن تشریح اقدامات یک سال گذشته شهرداری در حوزه مالی و اداری به حرکت شهرداری در جهت شفاف‌سازی و اجرای دقیق مصوبات شورای اسلامی شهر اشاره کرد و گفت: سعی شده سیستم‌های محاسبه‌ای در شهرداری به سیستم‌های خودکار ارتقا یابد و صورت وضعیت و صورت‌‌حساب‌ها نیز به صورت اتوماتیک باشد، هرچند هنوز ١٠ درصد از بررسی‌ها به صورت دستی انجام می‌شود. معاون اداری مالی شهرداری درباره تحقق «شهرداری شیشه‌ای» گفت: دو کار اساسی درخصوص محاسبات ریالی بوده که با ایجاد سامانه سمان بیش از ٩٥ درصد امور هزینه‌های صدور پروانه، تمدید و نوسازی، در این سیستم انجام می‌شود. همچنین شهرداری الکترونیک از سال ٩٣ آغاز و در سال٩٤ به سمت مکانیزه‌شدن کل فرایند صدور پروانه‌ها حرکت کرده و سعی کرده‌ایم پرونده‌ها به شکل سیستمی در معاونت شهرسازی بررسی شود و محاسبه میزان پرداخت برای گرفتن پروانه ساختمان در هر لحظه برای هر شهروند به صورت خودکار انجام شود.
معاون اداری مالی شهردار اصفهان با تأکید بر اینکه شهرداری به سمت کاستن درآمد خود از ساخت‌وساز حرکت کرده، افزود: شهرداری اصفهان در حال برنامه‌ریزی برای اجرای طرح‌ها به شکل سرمایه‌گذاری و مشارکت است. نورصالحی همچنین بر رعایت امانت‌داری به عنوان یک اصل در این معاونت تأکید کرد و گفت: حمایت‌های ویژه از پروژه‌های مهم و اساسی شهر مانند سالن اجلاس، میدان استقلال اشکاوند و ناژوان توسط این معاونت انجام می‌شود و این حمایت موجب تسریع حرکت این پروژه‌ها شده است.
وی تأکید کرد: آزادسازی پروژه‌ها در سال ٩٤ مجموعا ٢٢٢ هزار مترمربع و ١٧٥ میلیارد تومان هزینه داشته؛ همچنین در چهارماهه سال ٩٥ نزدیک به ٩٤ هزار مترمربع آزادسازی انجام شده و ٧٠ میلیارد تومان هزینه توسط شهرداری پرداخت‌ شده است. در سال ٩٤ مجموعا ١٤٤ هزار مترمربع تعریض معابر صورت گرفته که بودجه‌ای ٦٥میلیاردتومانی در برداشته و در چهارماهه ٩٥ نیز ٣٠ هزار مترمربع تعریض داشتیم که ١٧ میلیارد تومان برای شهرداری هزینه داشته است.
وی اظهار کرد: نارضایتی از تملک و آزادسازی‌های شهرداری گاهی باعث نارضایتی گروهی از شهروندان می‌شود و ما همیشه در تلاش هستیم با رفع آن، حق شهروندان را به‌درستی ادا کنیم.
نورصالحی درباره تکریم ارباب‌رجوع و تذکرات اعضای شورای شهر، خاطرنشان کرد: درخصوص تکریم ارباب‌رجوع اقدامات خوبی انجام شده و درخصوص رفاهیات و معیشت کارکنان شهرداری در این یک سال اتفاقات خوبی رقم خورده است. البته ما به همه سؤالات و اظهارنظرهای شهروندان با دقت پاسخ می‌دهیم و برای حصول کامل تکریم ارباب‌رجوع تلاش می‌کنیم. وی ادامه داد: حقوق‌ها در شهرداری اصفهان غیرمتعارف و غیرموجه نیست و در مقایسه با دیگر کلان‌شهرها حقوق‌های شهرداری اصفهان در سطح متوسط است.
علیرضا بوژمهرانی، معاون مالی معاونت اداری مالی شهرداری اصفهان، نیز درباره رد تفریغ بودجه سال ٩٣ شهرداری توسط شورا، گفت: آنچه توسط شورای اسلامی شهر انجام شد، بدون هیچ توضیحی صورت گرفت و در حالی رخ داد که حسابرس شورای اسلامی شهر و کمیسیون‌های این شورا بودجه را تأیید و ایرادی به آن وارد نکرده بود. البته با توجه به اختیارات ماده ٢٨ شهرداری هیچ عدولی از بودجه نشده است و فقط شورای اسلامی شهر بر یک کد که دو میلیارد تومان است، تمرکز داشت و به همین دلیل بودجه را رد کرد.

با اندکی اضافات و تلخیص برگرفته از روزنامه شرق، صفحه 5، تاریخ انتشار: یکشنبه 17 مرداد 1395، شماره: 2649.

اخبار مرتبط
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین