پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
جمعه ۱۴ شهريور ۱۴۰۴ - 2025 September 05
کد خبر: ۲۴۹۷۶۱
تعداد نظرات: ۲ نظر
تاریخ انتشار : ۲۳ آذر ۱۳۹۸ - ۰۰:۰۰

سنای آمریکا قطعنامه «نسل‌کشی ارامنه» را تصویب کرد

سنای آمریکا بدون توجه به هشدارهای شدید مقام‌های ترکیه‌ای، قطعنامه‌ای را تصویب کرده است که «نسل‌کشی ارامنه» در دوران عثمانی را به رسمیت می‌شناسد. این قطعنامه تنها چند روز پس از آن تصویب می‌شود که کمیته روابط خارجی سنا هم طرح تحریم‌های ترکیه را به بهانه خرید سامانه «اس-۴۰۰» از روسیه، تصویب کرد.
شعارسال: سنای آمریکا بدون توجه به هشدارهای شدید مقام‌های ترکیه‌ای، قطعنامه‌ای را تصویب کرده است که «نسل‌کشی ارامنه» در دوران عثمانی را به رسمیت می‌شناسد. این قطعنامه تنها چند روز پس از آن تصویب می‌شود که کمیته روابط خارجی سنا هم طرح تحریم‌های ترکیه را به بهانه خرید سامانه «اس-۴۰۰» از روسیه، تصویب کرد.
 
سنای آمریکا پنج‌شنبه قطعنامه‌ای را تصویب کرد که می‌تواند به افزایش بیش از پیش تنش در روابط این کشور با ترکیه منجر شود.
 
به نوشته پایگاه «هیل»، این قطعنامه که «نسل‌کشی ارامنه» در دوران امپراطوری عثمانی را به رسمیت می‌شناسد، به اتفاق آرا در سنا به تصویب رسیده است.
 
«باب منندز» که یکی از ارائه‌دهندگان این قطعنامه بود، در واکنش به تصویب آن، نوشته است که این طرح «به رسمیت‌شناسی و یادآوری نسل‌کشی ارامنه» است.
 
کاخ سفید پیش از این با تصویب این قطعنامه مخالفت کرده و استدلال کرده بود که چنین مصوبه‌ای می‌تواند به روند گفت‌وگوها میان واشنگتن و آنکار آسیب بزند.
 
دولت ترکیه هم هشدار داده بود که این قطعنامه به روابط با آمریکا «آسیب طولانی‌مدت» وارد می‌کند.
 
این قطعنامه تنها چند روز پس از آن تصویب می‌شود که کمیته روابط خارجی سنا هم طرح تحریم‌های ترکیه را به بهانه خرید سامانه «اس-۴۰۰» از روسیه، تصویب کرد.
 
روابط آمریکا و ترکیه در ماه‌های گذشته به واسطه مجموعه متعددی از اختلافات به شدت پرتنش شده و حتی «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا تهدید کرده است که ممکن است اقتصاد ترکیه را «نابود» کند. آمریکا همچنین ترکیه را از برنامه تولید مشترک جنگنده «اف-۳۵» کنار گذاشته و جنگنده‌های فروخته‌شده به این کشور را هم تحویل نداده است. در روزهای گذشته برخی رسانه‌ها گزارش داده‌اند که آنکارا اخراج نیروهای آمریکایی از پایگاه نظامی «اینجرلیک» را بررسی می‌کند.
 
قطعنامه به رسمیت‌شناسی نسل‌کشی ارامنه پیش از این در مجلس نمایندگان آمریکا هم تصویب شده بود. ترکیه در واکنش به آن اقدام، سفیر آمریکا را احضار و مراتب اعتراض شدید خود را اعلام کرده بود.


شعار سال،با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته  ازپایگاه خبری تحلیلی   انتخاب ،تاریخ انتشار:   21  آذر 1398،کدخبر: 517518  ، www.entekhab.ir
خبرهای مرتبط
برگزیده ها
نشست قالیباف با مدیران رسانه
کدام رسانه ها غائبند؟

نشست قالیباف با مدیران رسانه

سفارت قدیم، موزه ای جدید
لانه ای برای جاسوسی:

سفارت قدیم، موزه ای جدید

نماز جمعه نصر
۱۳ مهرماه ۱۴۰۳:

نماز جمعه نصر

ابراز همدردی در تهران
در مقابل سفارت لبنان:

ابراز همدردی در تهران

پزشکیان و اصحاب رسانه
اولین نشست خبری :

پزشکیان و اصحاب رسانه

رای به کل کابینه۱۴
رای اعتماد مجلس۱۲:

رای به کل کابینه۱۴

خواندنیها-دانستنیها
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۱:۴۷ - ۱۳۹۸/۰۹/۲۳
0
0
کاش اشاره ای هم به نسل کشی با بمب اتمی در ژاپن می کردند.کلا حقوق بشر یه وسیله شده و جان انسان ها هیچ ارزشی نداره
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۱:۴۸ - ۱۳۹۸/۰۹/۲۳
0
0
ترکیه هم مزه تحریم ها رو بچشد ،زیرا از قبل تحریم های ایران خوب به جیب زد
آخرین اخبار
پربازدیدترین