پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۲۶۵۲۴۶
تاریخ انتشار : ۲۱ اسفند ۱۳۹۸ - ۱۳:۳۳

شبکه نظام مراقبت‌های اولیه در ایران بسیار قوی است

علیرضا رئیسی، معاون بهداشت وزارت بهداشت، در تشریح وضعیت شبکه سلامت کشور در زمان شیوع ویروس کرونا و گسترش آن در سراسر کشور به برنا گفت: یکی از مزیت‌های کشور، داشتن شبکه نظام مراقبت‌های اولیه بسیار قوی است. این شبکه در دنیا و به ویژه در منطقه بسیار بی‌نظیر است.

شعار سال:رئیسی گفت: خوشبختانه در کشور نظام سلامت قدرتمندی داریم به نحوی که هر مرکز جامع سلامت بین 30 تا 50 هزار نفر را پوشش می‌دهد.

علیرضا رئیسی، معاون بهداشت وزارت بهداشت، در تشریح وضعیت شبکه سلامت کشور در زمان شیوع ویروس کرونا و گسترش آن در سراسر کشور گفت: یکی از مزیت‌های کشور، داشتن شبکه نظام مراقبت‌های اولیه بسیار قوی است. این شبکه در دنیا و به ویژه در منطقه بسنظیر است.

او ادامه داد: شبکه نظام مراقبت‌های اولیه بسیار قوی است. این شبکه در دنیا و به ویژه در منطقه بسیار بی‌نظیر است.اکنون بیش از 30 هزار مرکز ارائه خدمت در حوزه بهداشت و بیش از 50 هزار بهورز سلامت داریم.

رئیسی با تاکید بر این موضوع که یکی از ویژگی‌های نظام شبکه ما این است که ساختاری نظام‌مند دارد، عنوان کرد: این نظام به گونه‌ای است که نمی‌توان نقطه‌ای در کشور یافت که هزار نفر به طور متراکم در آنجا زندگی کنند و خانه‌ بهداشتی در آنجا وجود نداشته باشد. با این رویکرد، هر بهورز حدود 700 تا هزار نفر و هر پزشک خانواده حدود 12 هزار نفر را تحت پوشش دارند.

معاون بهداشت وزارت بهداشت با اشاره به اینکه هر مرکز جامع سلامت بین 30 هزار تا 50 هزار نفر را پوشش می‌دهد، خاطرنشان کرد: استفاده از سامانه الکترونیک وزارت بهداشت که اطلاعات ۷۵ میلیون نفر در آن ثبت شده، بسیار مفید است. در واقع اطلاعات هر ۲۵۰۰ نفر که در یک منطقه حضور دارند ثبت شده و در اختیار بهورز قرار دارد.

رئیسی درباره ضرورت در خانه ماندن و پرهیز از سفرهای نوروزی بیان کرد: اگر می‌خواهیم از ویروس کرونا در امان باشیم لازم است با بردباری در خانه بمانیم و این دوران را سپری کنیم.

او در پایان به بحران نوار شمالی کشور و سفر هموطنان به این مناطق اشاره کرد و گفت: تاکید ما این است که مطلقا به این مناطق سفر نکنید چراکه امکانات درمانی و خدمات رسانی این مناطق به شکلی است که امکانی برای خدمت رسانی حوزه سلامت به مسافران وجود ندارد و ابتلا هر فرد به این بیماری گواه افزایش مشکلات در روزهای آتی خ‌واهد بود.

شعار سال،با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از خبرگزاری برنا،تاریخ انتشار:21اسفند1398،کد خبر: ،www.borna.news 975561

خبرهای مرتبط
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین