پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۲۶۹۳۷۳
تاریخ انتشار : ۱۸ فروردين ۱۳۹۹ - ۱۶:۳۵
هنری کسینجر بدون تردید در پله های نخست میان استراتژیست های جهان قرار دارد که هنوز و با داشتن 94 سال سن و دور بودن از فعالیت های اجرایی اما حرفش درمیان سیاستمداران جهان خریدار دارد.این تئوریسین نامدار آمریکایی و وزیر خارجه اسبق ایالات متحده، در یادداشتی در نشریه آمریکایی وال استریت ژورنال تاثیرات شیوع ویروس کرونا را بر جهان بسیار بلند مدت می داند که از چندین نسل فراتر خواهد رفت.

شعار سال: این سیاستمدار کارکشته آمریکایی می نویسد بزرگترین چالش رهبران جهان در برهه کنونی مدیریت کارآمد بحران و برنامه‌ریزی برای ساخت آینده است  و تاکید می کند که شکست در برابر چالش مهار کرونا  می‌تواند باعث شعله‌ور شدن جهان در آتش تنش ها و درگیری های فزاینده شود. به گفته کسینجر شرایط خارق العاده‌ای هم اکنون در جهان به دلیل شیوع این ویروس ایجاد شده است، او را به یاد دوره‌ای می‌اندازد که او در سال ١٩٤٤ در جنگ جهانی دوم در لشگر ٤٤ پیاده نظام آمریکا در آردِن  خدمت می‌کرد و در آن زمان هم به همین شکل به شدت احساس خطر و اضطراب می کرد.هنری کسینجر می گوید:« امروز مانند اواخر سال ١٩٤٤ یک احساس خطر خاص و نامشخصی وجود دارد، خطری که شخص خاصی را تهدید نمی کند، بلکه همه را به شکل اتفاقی، اما ویرانگر هدف قرار می‌دهد. اما تفاوت مهمی بین این زمان دوردست و زمان حال وجود دارد. در آن هنگام استقامت و انسجام جامعه آمریکا در چهارچوب اهداف ملی تقویت شده بود. اما، امروز در یک کشور دچار شکاف شده، به یک حکومت کارآمد و روشنبین نیاز است که بتواند چالشی با این ابعاد گسترده جهانی و بی سابقه را پشت سر بگذارد. برداشتن این چالش بسیار مهم با افزایش اعتماد عمومی به چنین حکومتی و انسجام کامل اجتماعی می تواند میسر گردد...» هنری کسینجر در بخش دیگری از این یادداشت می گوید «هنگامی که اپیدمی کوید -١٩ به پایان برسد، نهادهای بسیاری از کشورهای جهان شکست خورده  و به زانو افتاده خواهند بود. واقعیت این است که جهان پس از ویروس کرونا، هرگز مانند قبل نخواهد بود.»به گفته این سیاستمدار کارکشته ٩٤ ساله، ایالات متحده باید به سرعت برای یافتن درمان این بیماری همه گیر، مشارکت در بازسازی اقتصاد جهانی و محافظت از "نظم جهانی لیبرال" تلاش کند. او می گوید که ایالات متحده حتی با اعمال تلاش های فوق العاده ملی به تنهایی نمی تواند ویروس کرونا را شکست دهد.هنری کسینجر ضمن تاکید دوباره  بر اینکه هیچ کشوری به تنهایی قادر به شکست دادن کرونا نیست، به دولت آمریکا توصیه می کند در سه بعد اصلی به مقابله با تبعات داخلی و جهانی این ویروس برود.

به اعتقاد کسینجر، تقویت توانمندی جهان برای مقابله با بیماری‌های واگیردار از طریق توسعه علم، اولین بعدی است که باید مورد توجه قرار بگیرد. در بعد دوم باید تلاش سریعی برای ترمیم زیان‌های وارد شده به اقتصاد جهانی متاثر از شیوع این بیماری انجام  بگیرد و در بعد سوم او دولت آمریکا را به حمایت از اصول نظام لیبرالیستی در جهان فرا می خواند.وی به رهبران جهان توصیه می کند در کنار مقابله با شیوع این ویروس به ماموریت مهم دیگری  بیاندیشند که همانا پروژه آماده‌سازی برای دوران پساکرونا است.

شعار سال، با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از سایت خبری تحلیلی ساعت24، تاریخ 18 فروردین 99، کد مطلب: 489568: www.saat24.news

اخبار مرتبط
خواندنیها-دانستنیها
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین
پرطرفدارترین