پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۲۷۶۸۳۴
تاریخ انتشار : ۳۰ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۲۱:۳۴
استاندار اصفهان گفت: اگرچه در ماه‌های پایانی سال گذشته با رشد اشتغالزایی در استان اصفهان روبرو بودیم، اما کافی نیست.

شعار سال: عباس رضایی در نشست ویدئویی با اشاره به شرایط خاص استان اصفهان متأثر از ویروس کرونا تصریح کرد: برای تبیین سازگاری شهروندان با ویروس منحوس کرونا در شرایط فعلی و دوران پساکرونا، روابط عمومی‌ها نقش مهمی برعهده دارند.
وی با اشاره به تهدید ویروس کرونا که باعث تقویت زیرساخت‌هایی نظیر «سامانه شاد» شده است، گفت: با تقویت این زیرساخت‌ها می‌توان برای شرایط بحرانی آماده بود و یکی از رسالت‌های روابط عمومی شناسایی و معرفی ظرفیت‌های مختلف به مدیران مربوطه، برای عبور از شرایط بحران ساز است.
رضایی به همدلی و هماهنگی تمام دستگاه‌های اجرایی با مردم برای مقابله با شیوع کرونا پرداخت و گفت: این همنوایی و مساوات مومنانه در تمام لایه‌های اجتماعی در خور تقدیر است و هماهنگی بخش سلامت با بخش‌های دیگر باعث شده تا این شرایط بحرانی ویروس منحوس به خوبی مدیریت شود.
وی به سال «جهش تولید» هم اشاره‌ای داشت و در جهت افزایش تولید و اشتغالزایی گفت: اگرچه در ماه‌های پایانی سال گذشته با رشد اشتغالزایی در استان اصفهان روبرو بودیم، اما کافی نیست.
استاندار اصفهان با تاکید بر نظارت بر دستگاه‌های اجرایی و تنبیه مدیرانی که اقدامی مؤثر انجام نداده‌اند، اظهار داشت: توسعه همه جانبه یکی از رسالت‌های مهم مدیریت استان اصفهان است و برای نیل به این مهم باید بر اطلاع رسانی و تنویر افکار عمومی تاکید شود.
وی اضافه کرد: زیربنای توسعه با ارتباطات و روابط عمومی مهیا می‌شود و این نگرش رسالت بزرگی است که بر دوش روابط عمومی سازمان‌هاست؛ زیرا روابط عمومی آینه تمام‌نمای مطالبات بحق مردم است.
وحدت رویه در تمام زیر لایه‌های جامعه و آحاد مردم
رضایی با تاکید بر وحدت رویه در تمام زیر لایه‌های جامعه و آحاد مردم گفت: برای عبور از شرایط بحرانی که اقتصاد دنیا را زمین گیر کرده است با همدلی و تنویر افکار عمومی و مثبت اندیشی و تحلیل‌های سازنده می‌توان از این بحران عبور کرد.
وی افزود: همکاری بخش‌های خصوصی و دولتی و پیوستگی آن‌ها با رویکرد اطلاع رسانی و امیدآفرینی به جامعه می‌تواند نقش مهمی در پیشبرد توسعه داشته باشد.
استاندار اصفهان برگزاری مراسم لیالی قدر را نمونه‌ای باشکوه از همدلی مردم دانست و گفت: در جایی که دشمنان از هر فرصتی جهت تزریق ناامیدی به جامعه استفاده می‌کنند؛ برگزاری مراسم لیالی قدر با رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی نشان دهنده وحدت و همدلی مردم بود.
وی، برنامه راهبردی اطلاعاتی در جهت نیل به شعار سال را یکی از وظایف روابط عمومی سازمان‌ها دانست و افزود: بهره گیری از فناوری‌های نوین و ابزار‌های اطلاع رسانی برای بهبود محتویات به ویژه در فضای مجازی و توانمندسازی سازمان‌ها در جهت مواجهه با بحران‌ها از وظایف روابط عمومی هر سازمان است.
رضایی اشاره‌ای هم به اطلاع رسانی در جهت کارآفرینی و خلق ثروت و لزوم ارتقا سواد رسانه‌ای داشت و گفت: بنا به گفته رهبر معظم انقلاب اسلامی اهمیت فضای مجازی به اندازه اهمیت انقلاب اسلامی است و با تکیه بر این گفته ارزشمند باید از فضای مجازی با رسالت اخلاق مداری و به دور از تعصبات و پرهیز از تفرقه افکنی در جهت تنویر افکار عمومی بهره جست.

شعار سال با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از خبرگزاری برنا، کدخبر:1003801 ، تاریخ انتشار: 30 اردیبهشت 1399، www.bornanews.ir

اخبار مرتبط
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین