شعار سال : حجت الله شهبازی : مساحت گلخانه های استان همدان 79 هکتار است که 76 هکتار از آن زیر کشت سبزی و صیفی و چهار هکتار از آن نیز زیر کشت گل های زینتی قرار دارد.
وی اظهار کرد: خیار، گوجه، هلو، فلفل دلمه ای و لوبیا سبز عمده ترین محصولات تولیدی در گلخانه های استان همدان است.
وی گفت: محصولات گلخانه ای همدان به سه دسته سبزی و صیفی، گل و گیاهان زینتی و قارچ های صدفی تقسیم می شود.
شهبازی با بیان اینکه هم اکنون 230 واحد گلخانه ای در همدان فعال است گفت: حدود دو درصد از اشتغال های مستقیم و غیر مستقیم استان مربوط به این واحد های گلخانه ای است.
وی اضافه کرد: گوجه فرنگی با تولید سالانه دو هزار و 500 تن بیشترین محصول تولیدی در این گلخانه ها است.
وی اظهار کرد: از این گلخانه ها سالانه 540 میلیارد ریال در آمد زایی می شود و استان همدان در تولید محصول سبزی و سیفی و کشت گلخانه رتبه هفتم کشور و در منطقه غرب کشور رتبه نخست را دارد.
با تولید محصولات کشاورزی در گلخانه ده برابر در مصرف آب صرفه جویی می شود.
با اندکی اضافات و تلخیص برگرفته از وب سایت ایرنا ، تاریخ نشرخبر: 18 آبان 1394 کد مطلب: 81830667 (4974731) www.irna.ir