متاسفانه با شیوع ویروس کرونا در کشور شاهد بعضی نامراعاتی ها در رسانه ملی صدا و سیما در این زمینه هستیم. با توجه به اینکه در این شرایط این رسانه باید به عنوان الگو و مبلغ فرهنگ رعایت پروتکل های بهداشتی کرونا از جمله ماسک زدن در مجامع باشد، اما متاسفانه در این دو کلیپ که در خبر زیر می بینید ، دو مورد از عدم رعایت این پروتکل ها را در رسانه ملی می بینید.
شعار سال: متاسفانه با شیوع ویروس کرونا در کشور و در شرایطی که کادر بهداشت هر روزه به مردم گوشزد می کنند با موج جدیدی از شیوع کرونا روبرو هستیم و باید ماسک استفاده کنید شاهد بعضی نامراعاتی ها در رسانه ملی صدا و سیما در این زمینه هستیم. با توجه به اینکه در این شرایط این رسانه باید به عنوان الگو و مبلغ فرهنگ رعایت پروتکل های بهداشتی کرونا از جمله ماسک زدن در مجامع باشد، اما متاسفانه در این دو کلیپ که در خبر زیر می بینید ، دو مورد از عدم رعایت این پروتکل ها را در رسانه ملی می بینید. سوال اینجاست که مگر این افراد که رعایت نمی کنند از قبل توجیه نشده اند که باید به عنوان جایگاهی که در رسانه قرار می گیرند این موارد را رعایت کنند ؟ و سوال بعد اینکه حساسیت رسانه ملی در فرهنگ سازی مقابله با شیوع کرونا تا چه حد بوده است؟ در آخر باید گفت، دیدن اینگونه رفتارها در چنین شرایط حساسی آن هم از سوی افراد سرشناس می تواند منجر به شیوع فرهنگ بی خیالی نسبت به شیوع ویروس کرونا شده و عواقب بدی داشته باشد. در حقیقت شاید از نظر خود این افراد رفتار خاصی نباشد اما در جایگاه یک رسانه که میلیون ها نفر آن را می بینند و آگاهی سازی از طریق آن صورت می گیرد، این نوع رفتارها می تواند ناهنجار تلقی شود.
در اینجا دو مورد از این رفتارهای نسنجیده را می بینید:
تذکر خداداد به مجری برنامه بابت عدم استفاده از ماسک
ماسک نزدن «سید جواد هاشمی» وسط برنامه و اصرار «علی ضیا»
شعارسال،با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از روزنامه دنیای اقتصاد ،تاریخ انتشار: 18 مرداد 1399،کدخبر: 3680563 ،www.donya-e-eqtesad.com
شعارسال،با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از سایت خبری طلا ،تاریخ انتشار: مرداد 1399،کدخبر: 341800473،www.tala.ir