پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۲۹۴۸۴۹
تاریخ انتشار : ۲۷ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۷:۰۳
سید محمدمهدی طباطبایی‌نژاد معاون ارزشیابی و نظارت سازمان سینمایی بیان کرد که مسئولیت صدور مجوز محتوا در شبکه نمایش خانگی، اعم از فیزیکی و مجازی با وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است.
شعار سال: روز گذشته ۲۶ مرداد خبری درباره صدور پروانه ساخت برنامه ترکیبی شهاب حسینی با نام «همرفیق» از طرف سازمان سینمایی منتشر شد. ساعاتی بعد از این خبر روابط عمومی سازمان صوت و تصویر فراگیر «ساترا» با ارسال اطلاعیه‌ای به رسانه‌ها تأکید کرد که صدور هرگونه مجوز برای پلتفرم‌های صوت و تصویر فراگیر صرفاً در صلاحیت ساترا است.

در واکنش به این اطلاعیه محمدمهدی طباطبایی‌نژاد معاون ارزشیابی و نظارت سازمان سینمایی در گفتگو با خبرنگار مهر، توضیح داد: طبق قانون مسئولیت صدور مجوز محتوا در شبکه نمایش خانگی، اعم از فیزیکی و مجازی با وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است.

وی تصریح کرد: از آنجا که همه مکلف به محترم‌شمردن مقررات روشن قانونی هستیم، از تمامی دستگاه‌ها انتظار می‌رود که در میان فعالان حرفه‌ای، بی‌انسجامی دستگاه‌های حاکمیتی را القاء نکنند.

طباطبایی‌نژاد تأکید کرد: بی‌تردید در ابهام‌سازی، از یکسو افراد شریف و قانونمند گرفتار سردرگمی می‌شوند و از سوی دیگر قانون‌شکنان، فرصت قانون‌گریزی پیدا می‌کنند.

گفتگوی مشروح خبرگزاری مهر با محمدمهدی طباطبایی‌نژاد درباره فرآیند قانونی نظارت بر تولیدات شبکه نمایش خانگی و محصولات فضای مجازی متعاقباً منتشر خواهد شد.

با اندکی تلخیص و اضافات بر گرفته از خبرگزاری مهر ، تاریخ انتشار: 27 مرداد 1399 ، کدخبر: 5000680 ، www.mehrnews.com

اخبار مرتبط
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین