پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۳۰۳۳۶۵
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار : ۱۱ مهر ۱۳۹۹ - ۱۴:۲۵
سخنگوی فرماندهی ستاد عملیات مشترک عراق روز پنجشنبه از دستگیری حمله کنندکنندگان به هیات‌های دیپلماتیک بغداد خبر داد و گفت اعترافات این افراد در اختیار مردم قرار می‌گیرد.

شعار سال: سخنگوی فرماندهی ستاد عملیات مشترک عراق روز پنجشنبه اعلام کرد که افراد مرتبط با حمله به هیات های دیپلماتیک در بغداد دستگیر شدند و اعتراف های آنان در اختیار مردم قرار می گیرد.

سرلشکر «تحسین الخفاجی» در گفت و گو با خبرگزاری «اینا» تاکید کرد که تحقیقات در باره حمله به هیات های دیپلماتیک در عراق پس از تکمیل در اختیار مردم قرار خواهد گرفت.

وی گفت که فرماندهی ستاد عملیات مشترک عراق در بیانیه ای ضمن محکوم کردن تعرض به هیات های دیپلماتیک، این اقدام را جنایت مفتضحانه تروریستی توصیف کرد.

شعار سال با اندکی تلخیص و اضافات، بر گرفته از سایت صرفا جهت اطلاع، تاریخ انتشار: ۹ مهر ۱۳۹۹، کد خبر: ۲۷۳۵۳۳، serfanonline.ir

اخبار مرتبط
خواندنیها-دانستنیها
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
United States
۱۴:۴۸ - ۱۳۹۹/۰۷/۱۱
0
0
این تیم ها یا شبه نظامیان که خودسر عمل میکنن نام ایران رو هم در منطقه بد میکنن و ما هم نمیتونیم اونطور که باید و شاید در برابرشون موضع بگیریم
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین