پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۳۰۹۹۲۶
تعداد نظرات: ۵ نظر
تاریخ انتشار : ۱۵ آبان ۱۳۹۹ - ۰۰:۰۶
رئیس مرکز ارتباطات و روابط عمومی وزارت بهداشت گفت: بر اساس آمار‌ها تا کنون تعداد شهدای مدافع سلامت در کشور افزون بر ۱۶۴ شهید است.
شعار سال:کیانوش جهانپور رئیس مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت، اظهار داشت: با پیدایش همه گیری جهانی کرونا، جوامع بشری در معرض یک کارزار و آزمون بزرگ قرار گرفتند تا همه گروه‌ها و اقشار، کیفیت حضور خود را محکی از جنس دیگر بزنند. در چنین شرایطی نظام سلامت در ایران ما نیز به مبارزه با این بحران پرداخت که به لطف و مدد الهی، عملکرد کم نظیر و درخشانی تاکنون داشته است.
 
وی افزود: شجاعت و شهامت نیرو‌های بهداشتی و درمانی مدافعان سلامت ایران بر مبنای دکترین مقاومت، ستودنی است و متأسفانه تعدادی از مدافعان سلامت مردم ایران، در اثنای این مبارزه به درجه رفیع شهادت رسیدند و لازم است که به شخصیت علمی و ابعاد معنوی زندگی این شهدای والامقام و الگوسازی برای جامعه و آیندگان پرداخته شود.
 
جهانپور خاطرنشان کرد: در نخستین روز‌های شیوع ویروس منحوس کرونا، مقام معظم رهبری در کمترین زمان و اولین فرصت ممکن با پیشنهاد وزیر بهداشت در خصوص شهدای مدافع سلامت، موافقت کردند و اینک طرح معرفی این شهدای عزیز در برنامه‌های مستقل ۷ تا ۱۰ دقیقه‌ای در دستور کار مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت قرار گرفته که در هر برنامه با متنی فاخر به ابعاد شخصیتی، علمی و سوابق این شهدا اشاره شده و در بخش‌هایی البته مراعات مردم در عمل به توصیه‌های پزشکی نیز تاکید می‌شود.
 
وی گفت: منظور از مدافعان سلامت کشور نه تنها پزشکان و پرستاران خدوم و زحمتکش بلکه تمام نیرو‌های جان بر کف حوزه بهداشت، درمان در تمامی رده‌ها و سطوح است و در میان شهدای مدافع سلامت نیز از پزشک فوق تخصص و متخصص تا نیرو‌های ارزشمند خدماتی مراکز بهداشتی و درمانی حضور دارند که خالصانه و ایثارگرانه در روز‌های سخت و شرایطی صعب به ارائه خدمات پرداخته‌اند و مجموعه فرشتگان شهید توفیق پردازش و روایت بخشی از جمال و جلال این شهدا و خدمات ایشان را خواهد داشت.
 
رئیس مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت افزود: ساختار تصویری این مجموعه، موشن گرافیک بر اساس متنی فاخر و ادبی است که به نویسندگی و کارگردانی دکتر علیرضا محمّدی و با صدای محمّد رضا علیمردانی و سایر همکاران گروه هنری و تصویرساز، در مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت در دست تولید است.
 
جهانپور یادآور شد: بر اساس آمار‌ها تا کنون تعداد شهدای مدافع سلامت در کشور حدود افزون بر ۱۶۴ شهید است که بر این اساس، مجموعه فرشتگان شهید در حدود ۱۶۴ قسمت طراحی و اجرا می‌شود. همچنین با هماهنگی‌های انجام شده توسط مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت با معاونت سیمای جمهوری اسلامی و معاونت امور استان‌های سازمان صدا و سیما، پخش این مجموعه به زودی از شبکه‌های سیما و نیز شبکه‌های استانی آغاز می‌شود.
 
به گفته وی، تجلیل از مقام والای شهدای مدافع سلامت، تقدیر از نیرو‌های فعال و افتخار آفرین نظام سلامت در میدان مبارزه با کرونا، معرفی الگو به مردم به ویژه به نیرو‌های بهداشتی و درمانی، بیان ابعاد زندگی شهدای مدافع سلامت و بیان ناگفته‌ها و نادیده‌های جامعه از زندگی و حیات معنوی آنها، ایجاد انگیزه به سایر نیرو‌های بهداشتی و درمانی و بیان توصیه‌های بهداشتی و پیشگیرانه در خلال معرفی این شهدا از اهداف ساخت مجموعه تلویزیونی فرشتگان شهید بوده است.
 

شعارسال، با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از خبرگزاری  دانشجو ، تاریخ انتشار: 14 آبان  1399  ، کدخبر: 887312، www.snn.ir
اخبار مرتبط
انتشار یافته: ۵
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۸:۱۷ - ۱۳۹۹/۰۸/۱۵
0
0
چه دردی رو متمحل شدن خانواده های این عزیزان ایشالله روحشون قرین ارامش باشه
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۸:۵۷ - ۱۳۹۹/۰۸/۱۵
0
0
برای خانواده این عزیزان واقعا طلب صبر میکنیم و امیدوارم این کرونا هرچی زودتر بره
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۹:۰۰ - ۱۳۹۹/۰۸/۱۵
0
0
ای کاش روزی برسه که از شر این ویروس منحوس رها بشیم و کسی هیچ کدوم از عزیزانش رو از دست نده
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۹:۰۹ - ۱۳۹۹/۰۸/۱۵
0
0
ای کاش کرونا بره و دیگه از این دست خبر ها نشویم و عزیزانمون رو از دست ندیم
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۱:۰۷ - ۱۳۹۹/۰۸/۱۵
0
0
این تازه شروع کروناست باید خیلی بیشتر از قبل به کرونا اهمیت بدیم
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین