شعار سال: سلیمانپور به تشدید بازرسی از واحدهای خبازی با هدف کنترل تخلفات و ارتقای کیفیت نان اشاره کرد و گفت: بازرسی از واحدهای خبازی به صورت گشت مشترک با دستگاههای نظارتی استان در حال انجام است و خبازیها مرتب ارزیابی میشوند به ویژه در ماه رمضان که کنترلها را تشدید کردهایم.
وی در خصوص کیفیت نان استان اظهار کرد: اگرچه کیفیت نان استان نسبت به سال گذشته بهتر شده، اما هنوز با ایدهآل فاصله داریم که در تلاش برای تحقق این امر هستیم.
مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان ایلام به اقدامات صورت گرفته در راستای ارتقای سطح سلامت و کیفیت نان استان اشاره نمود و ادامه داد: با هدف سالمسازی و کیفیسازی نان در استان، دورههای آموزشی برای نانوایان برگزار شد، عملیات بهسازی و نوسازی واحدهای خبازی صورت گرفت و تلاش کردیم واحدهایی را که فاقد استانداردهای لازم بودند، از مدار خارج کنیم.
سلیمانپور افزود: یکی دیگر از اقدامات صورت گرفته، توسعه نانهای مناسب و کیفی مانند سنگک بود که تلاش کردیم تعداد واحدهای تولیدی نان سنگک را در سطح استان توسعه دهیم.
مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان ایلام با اشاره به اجرای برنامههایی با هدف آگاهسازی و افزایش سطح دانش عموم جامعه در خصوص نانهای سالم از طریق رسانه ملی اظهار کرد: در همین راستا یک مجتمع نان با محوریت تولید نانهای سبوسدار و سلامتمحور در استان احداث گردید که خوشبختانه شاهد استقبال مردم از این مجتمع هستیم.
شعار سال؛ با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از غلات نیوز، تاریخ انتشار: ۷ اردیبهشت ۱۴۰۰، کد خبر: ۳۱۰۸۳، www.ghalatnews.ir