شعار سال: محسن خزائی، خبرنگار رسانه ملی در 15 آذرماه سال 51 در خانوادهای مذهبی متولد شد و در سال 74 بهعنوان متصدی صدا فعالیت خود را در صدا و سیمای سیستان و بلوچستان آغاز کرد. او در سالهای 80 تا 82 فرمانده پایگاه بسیج "شهید برخوردار" صدا و سیمای سیستان و بلوچستان بود و بهخاطر شور و نشاط خاصی که در برنامههای جوان ایجاد میکرد و ارتباط زیادی که با جوانان داشت در سال 83 بهعنوان مدیر باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان انتخاب و مشغول فعالیت شد. اوج کار این شهید زمانی بود که جریان تکفیری گروهک تروریستی "جندالشیطان" در جنوبشرق کشور فعال شد، که در این جریان او یک بار از کمین این گروهک تکفیری در حادثه تروریستی "تاسوکی" نجات یافت.
شهید محسن خزائی پس از موفقیت در باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان در سال 87 به عنوان مدیر خبر صدا و سیمای استان گیلان معرفی شد و پس از فعالیتهای تخصصی و حرفهای خبر عشق دفاع از حرم او را به سوریه کشاند. او در سوریه بعد از هر گزارش خبری خود در بین رزمندگان مقاومت مداحی اهل بیت میکرد. شهید محسن خزائی بهسبب جنایتهای گروهک تروریستی "جندالشیطان" در سیستان و بلوچستان به درجه جانبازی رسیده بود.
او چندی پیش برای پوشش آخرین وضع میدان نبرد و پیشروی رزمندگان در منطقه منیان و خط مقدم نبرد رزمندگان سوری با تکفیریها در غرب حلب رفته بود که در روز شنبه 22 آبان ماه 95 در زمان تهیه گزارش بر اثر اصابت ترکش ناشی از انفجار خمپاره به ناحیه سر توسط تروریستهای تکفیری به شهادت رسید. از این شهید والامقام سه فرزند به نامهای محمد هادی, مهدی و زینب به یادگار مانده است.
تصاویری از وداع خانواده با پیکر مطهر این شهید مدافع حرم در معراج شهدای مرکز در ادامه قابل مشاهده است:
با اندكي تلخيص و اضافات برگرفته از خبرگزاري تسنيم، تاریخ انتشار: 24 آبان 1395، کد مطلب: 1240198:www. tasnimnews.com