شعار سال: نتیجه نهایی انتخابات انجمن علمی داروسازان ایران روزیکشنبه ۲۱ آذر ماه ۱۴۰۰ به صورت رسمی اعلام شد.
برای شرکت در این انتخابات که روز جمعه ۱۹ آذر ماه برگزار شد، ۴۹۹ نفر ثبتنام کرده بودند که در نهایت ۴۴۴ نفر در این انتخابات شرکت کردند و رای دادند.
هیات مدیره انجمن علمی داروسازان ایران ۷ نفر عضو دارد که در انتخابات اخیر ۱۵ نفر برای کسب این کرسیها کاندیدا شده بودند.
نتیجه انتخابات انجمن علمی داروسازان ایران اعلام شد
به گزارش فانا، براساس نتایج انتخابات انجمن علمی داروسازان ایران، نیایش محبی، علی رزازان، وحیده چالاکی، فرشاد هاشمیان، مسعود جلالی، محمدرضا زرگرزاده و احسان والی به عنوان هفت عضو هیات مدیره این انجمن انتخاب شدند.
میثم خانلربیک نیز به عنوان بازرس انجمن انتخاب شد.
از اعضای هیات مدیره دوره قبلی این انجمن فقط سه نفر شامل رزازان، هاشمیان و جلال در هیات مدیره دوره جدید نیز حضور دارند. اعضای شاخص هیات مدیره دوره قبلی شامل عباس کبریاییزاده، محمدرضا شانهساز و علی سبحانیان کاندیدای انتخابات این دوره نشدند و حمید خویی نیز با وجود ثبتنام به عنوان کاندیدا، رای نیاورد.
شعارسال، با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته ازپایگاه خبری تحلیلی فانا، تاریخ انتشار: 22آذر 1400، کدخبر: 39740، www.phana.ir
شعارسال، با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از پایگاه خبری تحلیلی فانا ، تاریخ انتشار: 22آذر 1400، کدخبر:39761 ،www.phana.ir