پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۳۸۱۰۴۳
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار : ۲۳ تير ۱۴۰۱ - ۱۰:۳۵
انگار در این کره خاکی و این کشور زندگی نمی‌کنند و حرف هایشان بر اساس آرزوها، تخیلات و حتی محدودیت هایشان زده می‌شود. ناصحی مدیرعامل سازمان بیمه سلامت ایران از پوشش ۹۵ درصدی بیمه‌ای مردم می‌گوید. اما نمی‌گوید که این بیمه کم خاصیت چه دردی از مردم را دوا می‌کند؟ میزان پوشش هزینه‌های پزشکی چقدر است؟ میزان پوشش هزینه‌های دارو چقدر است؟ آقای ناصحی، لطفا اندکی خجالت بکشید.
شعار سال: محمد مهدی ناصحی گفت: سال جاری ۶ هزار میلیارد تومان برای پوشش بیمه توسط سازمان برنامه و بودجه اختصاص داده شد. در حال حاضر ۹۵ درصد از مردم تحت پوشش بیمه هستند و بقیه با مراجعه به مراکز درمانی تحت پوشش بیمه قرار گرفته اند. در تیرماه بیمه ده میلیون نفر به صورت رایگان تمدید شده است.

هزینه بستری بیمه شدگان کمیته امداد و بهزیستی صفر است

به گفته وی برای دهک‌هایی که رایگان تحت پوشش قرار می‌گیرند به صورت پیامکی به آن‌ها اعلام خواهد شد. برای مددجویان کمیته امداد و سازمان بهزیستی که تحت پوشش بیمه سلامت هستند، هزینه بستری صفر شده است و تنها ۱۵ درصد هزینه‌های سرپایی را پرداخت می‌کنند.

ناصحی گفت: بیش از ۴۵ میلیون نفر در حال حاضر تحت پوشش بیمه سلامت هستند. اقدامات و پیگیری‌های بسیاری از سال گذشته برای بیمه شدن ۳ دهک اول جامعه به صورت رایگان انجام شد، بدون تردید این کار در کنار اقدامی که برای تحول مناطق حاشیه نشین و آسیب پذیر جامعه بود، انجام شد؛ حدود ۴۰۰ هزار نفر به صورت فعال بیمه شدند.

به گفته مدیر عامل سازمان بیمه سلامت پوشش بیمه‌ای برای سه دهک در بخش بستری ۹۵ درصد و در بخش سرپایی ۸٠ درصد است. در بحث بستری نیز بخش دولتی عملکرد بهتری دارد. برای بیماران اوتیسم و معلولین حدود ۷۰ درصد توانبخشی و درمان در بخش خصوصی مناطق محروم را بر عهده گرفتیم.

۶ هزار میلیارد تومان برای بیماران صعب العلاج منابع مالی داریم

ناصحی گفت: برای مددجویان کمیته امداد و سازمان بهزیستی که تحت پوشش بیمه سلامت هستند، هزینه بستری صفر شده است و تنها ۱۵ درصد هزینه‌های سرپایی را پرداخت می‌کنند.

مدیر عامل بیمه سلامت گفت: با موافقت مجلس بودجه پنج هزار میلیاردی برای بیماران صعب العلاج تصویب شده است، البته هزار میلیارد نیز در گذشته بود که در مجموع ۶ هزار میلیارد تومان برای بیماران صعب العلاج منابع مالی داریم.

او گفت: هزینه‌های دارویی و آزمایشگاهی بالا است و خدمات ضروری باید در اولویت قرار بگیرد. میانگین اقلام دارویی در نسخه‌های ما ۴/۵ است، اما استاندارد دنیا ۲/۵ است.

مقاومت در برابر تجمیع منابع حوزه سلامت کمتر شده است

مدیر عامل سازمان بیمه سلامت گفت: همه روستاییان کشور تحت پوشش بیمه سلامت هستند و همه افراد سه دهک پایین رایگان بیمه درمانی شده اند و سایر دهک‌ها هم پوشش بیمه سلامت دارند که این رویه دولت سیزدهم و وزارت بهداشت است. افراد با مراجعه به مراکز پیشخوان دولت و سامانه شهروندی بیمه سلامت ارزیابی شده و حق بیمه مشخصی را پرداخت می‌کنند که در سه دهک پایین جامعه رایگان است.

او گفت: اگر کسانی از این موضوع بی اطلاع هستند با مراجعه به مراکز پیشخوان دولت و سامانه شهروندی بیمه سلامت از این پوشش بهره‌مند خواهند شد همچنین شماره ١۶۶۶برای تماس تلفنی در همین زمینه در نظر گرفته شده است.

به گفته مدیر عامل سازمان بیمه سلامت، انتقال و تجمیع منابع از اصول مهم برای افزایش کارایی در حوزه سلامت است در حال حاضر تمرکز منابع نداریم و این مهم در قانون آمده در مجلس مورد تاکید است و اکنون به جمع بندی در این زمینه رسیدیم و مقاومت در برابر تجمیع منابع مالی حوزه سلامت کمتر شده است. برنامه بیمه سلامت این است که هم عمق خدمات و هم عمق پوشش خدمات بالا رود.

در بخش بستری بیمه سلامت کارایی لازم را در بخش دولتی و خصوصی دارد

او گفت: وزارت بهداشت به تجمیع منابع رویکرد مثبتی دارد و مجلس هم این رویکرد را دارد و امیدوایم این هدف محقق تا منابع سرگردان در جای درست و به نفع مردم استفاده شود. در بخش بستری بیمه سلامت همگانی کارایی لازم را در بخش دولتی و خصوصی دارد هم از نظر تجهیزات و تخصص شرایط خوبی دارد، اما در بخش سرپایی و بخش خصوصی چندان بیمه‌ها کارآمد نبودند و نگاه ما این است به این سمت برویم و مشکلات را کاهش دهیم از جمله پوشش ٧٠ درصدی بیماران اوتیسم در بخش خصوصی از این اقدامات است.

ناصحی گفت: برای معلولان تحت پوشش بهزیستی هم اعتبارات لازم گرفته شده است و خدمات توانبخشی با پوشش ٧٠ درصدی در بخش خصوصی ارایه می‌شود. برخی از مصوبات دیگر در حمایت از بیماران خاص و صعب العلاج هم شورای عالی بیمه نیازمند تصویب در هیات وزیران است.

مدیرعامل سازمان بیمه سلامت گفت:ما شاهد١٠.۵ قلم آزمایش در هر نسخه هستیم که بیش از استاندارد هاست و باید در حوزه سلامت اصلاح شود. آخرین آمار از مرکز ملی تحقیقات سلامت در مورد پرداخت از جیب مردم ٣٨.۵ است که مربوط به سال ٩٨ است. با پوشش بیمه و خدمات برای بیماران صعب الاعلاج این هزینه کاهش خواهد یافت. اگر عمق خدمات درست نباشد بیمه سطحی خواهد بود الان در سطح متوسط هستیم در دنیا و با این ساز و کار‌ها تا پایان دولت عمق پوشش بیمه سلامت فراتر از دهه‌های گذشته خواهد بود.

او گفت: در بحث ساماندهی ارز دارو مقوله بیماری‌های مزمن و کاهش هزینه‌ها مد نظر است تا بجای اینکه ارز به سمت واردات یا تولید کننده برود و سر از قاچاق معکوس در بیاورد به دست مردم که مصرف کننده اصلی است برسد.

اعلام آمادگی سازمان‌های بیمه برای انتقال منابع ارز دارو

ناصحی گفت: سازمان بیمه سلامت و تامین اجتماعی و بیمه نیرو‌های مسلح برای انتقال منابع ارز دارو آمادگی دارند. متاسفانه یارانه دارو و ارز به تولید و واردات تخصیص می‌یافت که این شرایط همواره مورد توجه افراد سود جو و قاچاق معکوس بود که این کار منابع را از کشور خارج می‌کند.

وی گفت: اگر منابع به درستی از طریق بیمه پرداخت شود و مابه التفاوت را بیمه بجای مردم پرداخت کند مشکلات دارو حل میشود در این صورت با انتقال ارز هم دسترسی مردم به دارو بیشتر میشود و هم از قاچاق دارو جلوگیری میشود ما آمادگی لازم را در بیمه سلامت، بیمه تأمین اجتماعی و بیمه نیرو‌های مسلح داریم البته نکته مهم پرداخت منابع است.

ناصحی گفت: اگر تامین اعتبارات انجام شود پرداخت‌های بیمه‌ها به مراکز و داروخانه‌ها بروز می‌شود و هدف اصلی که دسترسی بهتر مردم به دارو است میسر می‌شود.

دانشگاه‌های علوم پزشکی مسئول نظارت بر حسن اجرای طرح نسخه الکترونیک هستند

او گفت: دستگاه‌های نظارتی در نظام پزشکی و دانشگاه‌های علوم پزشکی مسئول نظارت بر حسن اجرای نسخه الکترونیک هستند. در گذشته نسخه الکترونیک با چالش‌هایی مواجه بود که زیر ساختی بود و عمده آن رفع شد نسخه الکترونیک گنجینه ارزشمند اطلاعات سلامت برای سیاست گذاری سلامت، توسعه شبکه‌های بهداشتی و درمانی، تشکیل پرونده سلامت الکترونیک و دستیابی به خدمات هوشمند سلامت، پزشکی از راه دور است.

وی گفت: توسعه بیمارستان و تخت دیگر در جهان مد نظر نیست بلکه مدیریت و تجمیع اطلاعات کار‌هایی است که از هدر رفت منابع جلوگیری می‌کند و خدمات به صورت هدفمند به بیماران ارایه میشود

به گفته مدیر عامل سازمان بیمه سلامت، در حال حاضر پرداخت‌های ما صرفا بر اساس نسخه الکترونیک است و البته ممکن است برخی پزشکان و مراکز هنوز بیماران را با نسخه کاغذی مواجه کنند که اجحاف در حق بیمار است و بیمار از بیمه محروم می‌شود.

وی گفت: دستگاه‌های نظارتی در نظام پزشکی و دانشگاه‌های علوم پزشکی مسول نظارت بر حسن اجرای نسخه الکترونیک هستند. در حال حاضر دولت و مجلس عزم جدی دارند تا بهترین راه‌ها در حوزه سلامت بکار گرفته، منابع تجمیع و خدمات بصورت الکترونیک و با کمک نسخه الکترونیک ارایه شود. مقاومت‌های گذشته تا حدی شکسته شده است و وزارت بهداشت به دنبال این است یک درگاه مشترک برای بیمه‌ها ایجاد تا نسخه الکترونیک به درستی اجرا شود.

وی گفت: برای تسهیل ورود شرکت‌های دانش بنیان خوشبختانه اقدامات انجام شده و بیش از ١٠٠ شرکت در سامانه نسخه الکترونیک وارد شده و پنل‌های بهتری از نمونه دولتی ارایه کردند و با رعایت امنیت و حریم خصوصی امیدواریم این حضور شرکت‌های دانش بنیان قوی‌تر شود.

ناصحی بیمه سلامت از کدام پوشش کم خاصیت بیمه‌ای ۹۵ درصدی مردم حرف می‌زند؟
شعار سال، با اندکی تلخیص واضافات برگرفته از باشگاه خبرنگاران جوان، تاریخ انتشار:۲۲ تیر ۱۴۰۱، کد خبر: ۸۱۸۵۷۵۵، www.yjc.news
اخبار مرتبط
خواندنیها-دانستنیها
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۷:۲۶ - ۱۴۰۱/۰۴/۲۳
0
0
خدا بخیر کنه بخدا
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین