پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۳۹۲۹۱۳
تاریخ انتشار : ۰۱ آذر ۱۴۰۲ - ۱۴:۳۵
رویترز به نقل از دفتر نتانیاهو اعلام کرد که اسرائیل به توافق آتش‌بس رای مثبت داد. طبق این توافق ۵۰ زن و کودک ظرف ۴ روز آزاد می‌شوند و در طی آن درگیری‌ها متوقف می‌شود.

شعارسال: رویترز به نقل از دفتر نتانیاهو اعلام کرد که کابینه جنگی اسرائیل به توافق آتش‌بس رای مثبت داد. طبق این توافق ۵۰ زن و کودک ظرف ۴ روز آزاد می‌شوند و در طی آن درگیری‌ها متوقف می‌شود.

توافق آتش‌بس ۴ روزه در غزه و تبادل بازداشت‌شدگان میان حماس و اسرائیل

حماس هم تایید کرد که پس از مذاکرات دشوار و پیچیده، اعلام می‌کنیم که به یک آتش‌بس ۴ روز رسیده‌ایم. طی این توافق تمام اقدامات نظامی دو طرف متوقف شده و ۵۰ زن و کودک اسرائیلی در ازای آزادی ۱۵۰ زن و کودک مردم ما آزاد می‌شوند.

همچنین بر اساس این توافق صد‌ها کامیون کمک‌های بشردوستانه، پزشکی و سوختی به تمام مناطق نوار غزه ارسال خواهد شد.

علاوه بر این‌ها حرکت خودرو‌های نظامی اشغالگران به سمت نوار غزه و پرواز جنگنده‌هایشان متوقف خواهد شد. همچنین اشغالگران متعهد شده‌اند که به کسی حمله یا کسی را دستگیر نکنند.

مفاد توافقنامه مطابق با دیدگاه مقاومت تدوین شده که هدف آن خدمت به مردم و تقویت پایداری آن‌ها در برابر تجاوز است.

در حالی که ما رسیدن به توافق آتش‌بس را اعلام می‌کنیم، تاکید می‌کنیم که دست‌مان روی ماشه باقی خواهد ماند و گردان‌های ما برای دفاع از مردم‌مان مواظب خواهند بود.

شعارسال با اندکی اضافات و تلخیص برگرفته از سایت دیده بان ایران، تاریخ انتشار: 1آذر1402، کدخبر: 170308، www.didbaniran.ir

اخبار مرتبط
خواندنیها-دانستنیها
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین