پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۳۹۶۵۲۳
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار : ۰۳ آبان ۱۴۰۳ - ۱۵:۰۶
در حاشیه اجلاس بریکس روسای جمهور ایران و مصر در دیدار یکدیگر مهمترین مسائل منطقه و راهکارهای توقف جنگ در غزه و لبنان و جلوگیری از سرایت درگیری‌ها به دیگر نقاط منطقه را مورد بررسی قرار دادند. عبدالفتاح السیسی رئیس جمهور مصر در این دیدار با بیان اینکه عامل اصلی قدرت ما مسلمانان ، اتحاد با یکدیگر است، افزود، ما باید با همکاری یکدیگر کمک کنیم تا جنگ در غزه و لبنان پایان یابد و همچنین درگیری‌ها به دیگر نقاط منطقه سرایت نکند. نه به عنوان یک عالم سیاسی، بلکه در وهله اول به عنوان یک مسلمان باور دارم که باید با تفاهم و گسترش دوستی امور خود را به پیش ببریم و از همین رو در تمام سال‌هایی که روابط ما دچار مشکل است، حتی یکبار علیه جمهوری اسلامی ایران موضعی اتخاذ نکرده‌ام.

شعارسال: بر اساس برنامه اعلامی دکتر پزشکیان در نشست‌های مختلف بریکس، سه سخنرانی ارائه می‌کند و با رؤسای روسیه، چین، هند، مصر و دیگر کشور‌ها با هدف توسعه روابط فیمابین ملاقات دوجانبه خواهد داشت. حضور ایران در این اجلاس در مقطع حساس کنونی برای تشریح رویکرد‌های جهانی و پیشبرد دیپلماسی منطقه‌ای حائز اهمیت است.

تبیین مواضع ایران و مصر در دیدارمسعود پزشکیان با عبدالفتاح السیسی در حاشیه اجلاس بریکس

مسعود پزشکیان در ادامه برنامه‌های سفر به کازان روسیه، بعد از ظهر روز چهارشنبه دوم آبان ۱۴۰۳ در دیدار «عبدالفتاح السیسی» رئیس جمهور مصر با اشاره به اینکه بنده با شعار و رویکرد ایجاد وفاق و همدلی در داخل کشور و تقویت روابط دوستانه با دیگر کشور‌ها موفق به جلب اعتماد مردم کشورم شدم، تصریح کرد:، جمهوری اسلامی ایران به هیچ‌وجه به دنبال جنگ و درگیری نیست. رئیس جمهور همچنین با انتقاد از اعمال استاندارد‌های دوگانه و حمایت کشور‌های غربی از جنایات رژیم صهیونیستی اظهار داشت: اگر رژیم صهیونیستی مرتکب خطایی شود، یقین بدانید که جمهوری اسلامی ایران پاسخ دردناکی به او خواهد داد. به طور طبیعی رژیم ممکن است به ایران آسیبی وارد کند، اما آسیبی که در پاسخ دریافت خواهد کرد، فراتر از تصور است.

تبیین مواضع ایران و مصر در دیدارمسعود پزشکیان با عبدالفتاح السیسی در حاشیه اجلاس بریکس

عبدالفتاح السیسی رئیس جمهور مصر نیز در این دیدار با بیان اینکه عامل اصلی قدرت ما مسلمانان، اتحاد با یکدیگر است، افزود: مولفه‌های قدرت متعدد و متنوع هستند، اما مهمترین آن‌ها اتحاد و انسجام ما با یکدیگر است. ما باید با همکاری یکدیگر کمک کنیم تا جنگ در غزه و لبنان پایان یابد و همچنین درگیری‌ها به دیگر نقاط منطقه سرایت نکند.

تبیین مواضع ایران و مصر در دیدارمسعود پزشکیان با عبدالفتاح السیسی در حاشیه اجلاس بریکس

عبدالفتاح السیسی تاکید کرد، نه به عنوان یک عالم سیاسی، بلکه در وهله اول به عنوان یک مسلمان باور دارم که باید با تفاهم و گسترش دوستی امور خود را به پیش ببریم و از همین رو در تمام سال‌هایی که روابط ما دچار مشکل است، حتی یکبار علیه جمهوری اسلامی ایران موضعی اتخاذ نکرده‌ام.

پایگاه تحلیلی خبری شعار سال، برگرفته از منابع گوناگون

اخبار مرتبط
خواندنیها-دانستنیها
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۵:۲۸ - ۱۴۰۳/۰۸/۲۳
0
0
ایران و مصر احتمالا به زودی بهم می رسند
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین